Hírek

Kiemelt érdeklődés mellett debütált az Oscar-gála a Tippmixprón

2024.03.12.

A megújult Tippmixprón 2024-ben első ízben lehetett fogadni az Oscar-díj várományosaira. A játékosok több mint 20 jelölési kategória közül válogathattak, a legnagyobb érdeklődés természetesen a Legjobb film kategóriát övezte, amelynek nyertese az Oppenheimer volt.

Az előzetes várakozások szerint a 2024-es Oscar-díj átadón a nyár két slágerfilmje, a Barbie és az Oppenheimer volt a legtöbb díj várományosa, így a legnagyobb riválisok is egyben. Az Oscar-gála nyertese végül az Oppenheimer lett, amely 13 jelölésből hetet tudott begyűjteni, és szinte valamennyi főbb kategóriában diadalmaskodott. Többek között a Legjobb filmnek, a Legjobb rendezőnek, Legjobb férfi főszereplőnek és a Legjobb férfi mellékszereplőnek járó szobrot is ez az alkotás húzta be.

„A TippmixPro fogadóinak körében is az egyik legnépszerűbb választásnak bizonyult több kategóriában az Oppenheimer, hiszen a papírformának megfelelő volt Cillian Murphy és Robert Downey Jr. győzelme, valamint a Christopher Nolannek járó rendezői Oscar-díj” - mondta a Szerencsejáték Zrt. sportfogadási vezetője. Horváth Zoltán hozzátette: a Cillian Murphy győzelméért járó 1,26-os odds is előrevetítette a színész sikerét, a Legjobb rendezőnek járó díjhoz társuló 1,04-es nyereményszorzó pedig már szinte a biztos esemény kategóriájába tartozott. A legnagyobb fogadói érdeklődés is ezeket a fő díjakat övezte (Legjobb film, Legjobb rendező, Legjobb férfi főszereplő, Legjobb női főszereplő), ugyanakkor számos technikai kategória is felkeltette játékosaink figyelmét – tette hozzá a sportfogadási vezető.

Az este szinte minden díjazottja az előzetesen esélyesnek tartott jelöltek közül került ki – az Oppenheimer győzelme a főbb kategóriákban szinte borítékolható volt. A legnagyobb küzdelem talán a Legjobb női főszereplőnek járó kategóriában volt: a díjat végül Emma Stone vihette haza, pedig a jelöltek kihirdetését követően még Lily Gladstone, a Megfojtott virágok színésznője volt az esélyesebb a győzelemre. Egy Tippmixpro-játékosunk remekül ráérzett erre, valamint a további kategóriák győzteseire is, így 5 000 forinttal megjátszott, csak Oscar-díjazottakra építő szelvénye végül 318 906 forintos számlagyarapodást eredményezett számára.

Oscar-díj 2024 Legjobb film Ki nyeri? Oppenheimer 1,08 Nyertes
Oscar-díj 2024 Legjobb férfi főszereplő Ki nyeri? Cillian Murphy 1,26 Nyertes
Oscar-díj 2024 Legjobb női főszereplő Ki nyeri? Emma Stone 1,39 Nyertes
Oscar-díj 2024 Legjobb rendező Ki nyeri? Christopher Nolan 1,04 Nyertes
Oscar-díj 2024 Legjobb férfi mellékszereplő Ki nyeri? Robert Downey Jr. 1,06 Nyertes
Oscar-díj 2024 Legjobb női mellékszereplő Ki nyeri? Da'Vine Joy Randolph 1,06 Nyertes
Oscar-díj 2024 Legjobb animációs film Ki nyeri? The Boy and the Heron 2,20 Nyertes
Oscar-díj 2024 Legjobb operatőr Ki nyeri? Oppenheimer 1,08 Nyertes
Oscar-díj 2024 Legjobb jelmeztervezés Ki nyeri? Poor Things 1,90 Nyertes
Oscar-díj 2024 Legjobb vágás Ki nyeri? Oppenheimer 1,10 Nyertes
Oscar-díj 2024 Legjobb nemzetközi film Ki nyeri? The Zone of Interest 1,02 Nyertes
Oscar-díj 2024 Legjobb haj és smink Ki nyeri? Poor Things 2,11 Nyertes
Oscar-díj 2024 Legjobb eredeti forgatókönyv Ki nyeri? Anatomy of a Fall 1,35 Nyertes
Oscar-díj 2024 Legjobb látványtervezés Ki nyeri? Poor Things 2,00 Nyertes

A Szerencsejáték Zrt. tavaly élesítette megújult sportfogadási oldalát, a TippmixPro-t, amely számos új funkcióval várja a játékosokat.

Vissza