Hírek

Közel 3,4 milliárd forint az eheti Ötöslottó főnyereménye

2024.06.27.

4 hónapja halmozódik az Ötöslottó főnyereménye, ez alatt az időszak alatt közel 360 játékos vált milliomossá 4 találatával. Amennyiben szombaton valaki egyedül ikszel telitalálatost, az Ötöslottó eddigi történetének hetedik legnagyobb nyereményét kapja meg.

Legutóbb 2024. március 2-án volt telitalálatos az Ötöslottón, így már 17. hete halmozódik a megnyerhető főnyeremény Magyarország legismertebb számsorsjátékán. A szombati sorsoláson, ha valaki egyedüliként eltalálja mind az öt számot, akkor az Ötöslottó eddigi történetének hetedik legnagyobb nyereménye ütheti a markát.

>Az elmúlt 16 hét alatt összesen 358 játékos volt, akik egy karnyújtásnyira voltak a milliárdos nyereményhez, mivel négy találatot értek el, és ezzel milliomosok lettek.

Érdekesség, hogy ebben a nagyjából 4 hónapos halmozódási ciklusban a 38-as számot húzták legtöbbször, összesen négyszer. A sokak által balszerencsésnek tartott 13-ast háromszor, valamint a 34-es, a 60-as, a 64-es és a 77-es szám is háromszor került ki az elmúlt 16 hétben a sorsológömbből.

Ma már a világ bármely pontjáról, bármilyen időpontban, otthonunk kényelméből is feladhatjuk kedvenc számainkat, az Okoslottó mobilalkalmazás segítségével. Lehetőség van a korábban megjátszott számok eltárolására, a mobiltelefon megrázásával pedig véletlenszerűen generált számokat kaphatnak és játszhatnak meg a játékosok. Az alkalmazás további előnye, hogy nyerőtalálat esetén üzenetet küld a felhasználónak. Az 599.999 forintig a mobilalkalmazásból vásárolt szelvények esetén a lottónyeremények a bankszámlaszám megadását követően automatikusan átutalásra kerülnek, az ennél nagyobb összegű nyeremények esetén pedig az alkalmazás tájékoztatást küld a teendőkről.

Vissza