Hírek

Már nagyon várjuk!

2012.04.26.

Teljesen megértjük, ha a leendő nyertes a felismerést követően nem tud reálisan gondolkodni. Ez a felfoghatatlanul nagy összeg fenekestül forgathatja fel az életét, de már azt a napot is, amikor rájött, jól ikszelt. Éppen ezért szeretnénk segíteni, fogni a kezét és elmondani, mit kell tennie. Tehát, mély lélegzet, néhány lépés, és besétálhat a milliárdosok körébe!

Először is, a legfontosabb, hogy vegye kézbe a nyertes játékszelvényt. Ha ez meg van, nagy baj már nem lehet. Mivel rendkívül nagy összegű nyereményről van szó, a Bizalom Vonalát kell hívni, amelynek száma bármely lottózóban megtalálható. A vonal túlsó végén egy olyan munkatársunk jelentkezik majd, akinek a személye titkos. Az első telefonbeszélgetés során kérdéseket fog feltenni, de csak azért, hogy meggyőződjön arról, valóban a nyertessel beszél, a 2 883 millió forint leendő és boldog tulajdonosával. Megnyugtatásképpen, a kérdések nem személyes jellegűek, és a Walesi bárdokat sem kell felmondani. A játékszelvényen, amit a reménybeli milliárdos a kezében tart, csupa olyan információ van, amit csak a szelvény birtokosa ismerhet, ezért könnyen fog tudni válaszolni a kérdésekre.

Miután munkatársunk meggyőződött arról, hogy valóban a 17. heti Ötöslottó jackpot-nyertesével van dolga, egyeztet egy személyes találkozót. Itt munkatársunk ellenőrzi a biztonsági azonosító kódot, éppen úgy, ahogyan azt a lottózós is ellenőrizné, tehát bedugja egy gépbe, az meg kiírja, hogy mekkora a nyeremény. Aggodalomra nincs ok, hiszen nagy hangsúlyt fektetünk arra, hogy óvjuk a nyerteseink anonimitását, ezért a leendő nagynyertesről is csak néhány ember tud majd a Társaságon belül!

Ha ezen a procedúrán átesett, már csak egy (de lehetőleg inkább több) magyarországi lakossági forint folyószámlaszámot kell megadnia, amire átutaljuk a nyereményét. Miután megérkezett a pénz, nem tartjuk a kapcsolatot az újdonsült milliárdossal, onnantól dolce vita.

Nos, ha Ön a szerencsés nyertes, aki öt szám megjelölésével elvitte az Ötöslottó 17. heti főnyereményét, azt javasoljuk, ne halogassa a hívást, legalábbis ne sokáig, mert a nyereményért jelentkezni csak a sorsolás napjától számított 90 napig áll módjában.

És, ha megenged néhány tanácsot: alaposan gondolja végig, hogy szeretné-e, ha mások is értesülnének a nyereményről, és ennek tudatában ossza meg a jó hírt családjával, barátaival, ismerőseivel. Illetéktelen személynek ne mutassa meg a szelvényt, valamint az internetre feltenni a sem jó ötlet, mert ezzel beazonosíthatóvá válik, és megpróbálhatnak vele nyereményt felvenni. Nem lenne jó vicc.

Vissza