Hírek

Megújult a szeghalmi lottózó

2013.07.12.

A tavalyi évben bevezetett új arculatnak megfelelően kialakított üzlet vidám, fiatalos színeivel, világos üzletterével várja nem csak törzsközönségét, hanem az új játékosokat is, akik szívesen próbára tennék szerencséjüket.

A megújult lottózó nem csak a vásárlóknak jelent nagy örömöt, hanem az üzlet munkatársainak is. Komfortos munkakörnyezetet alakítottak ki, ahol két kolléga már több mint 25 éve szolgálja Fortuna istennőt a város és a családias vásárlóközönség legnagyobb örömére. A nagyszámú törzsjátékos közönség legszívesebben az Ötöslottó és a Tippmix mellett a Hatoslottót, míg a sorsjegyek közül a Black Jacket és a Bukszát vásárolja leggyakrabban.

Hogy az elmúlt évtizedekben volt-e olyan szerencsés nyertes, aki ebben a lottózóban lett milliomos vagy akár milliárdos, titok fedi, de a lottózó életében nagy izgalmat jelentett 2011 év végén az Ötöslottó nagynyereményének kisorsolásakor elterjedt pletyka, mely szerint Szeghalmon adták fel a nyertes szelvényt. Természetesen ennek valós kiléte, és a nyertes személye is titkokban marad, de a szeghalmiak körében meglepő és váratlan esemény volt a számos sajtó, tévé és újságíró vasárnapi és hétfői „rajzása” a lottózó körül. Ez az izgalom a helyiekre is gyorsan átterjedt, mindenki próbálta kitalálni, hogy igaz-e a hír, és ha igaz, akkor vajon kit ért ekkora szerencse közülük.

Így tehát a már országos hírűnek tekinthető megújult, megszépült lottózó Szeghalom központjában újra vár minden kedves régi és új vásárlót, hátha kiderül, tényleg születik-e milliomos a szeghalmi lottózóban. Hogy az újranyitás öröme még nagyobb legyen, 2013. július 8-20. között, Szeghalmon, a Tildy Zoltán u. 4. szám alatti (125. sz.) megszépült lottózóban újranyitási promóciót szervez a Szerencsejáték Zrt. Játsszon vagy fogadjon a megújult lottózóban egy vásárlás alkalmával legalább 1500 Ft értékben, és megajándékozzuk egy Black Jack sorsjeggyel!

Vissza