Hírek

Megújult funkciók a weboldalon

2017.09.07.

Megújult formában ismét elérhetőek a december óta hiányolt számstatisztika, a számkereső, a Puttó és Luxor sorsolási animációk. December óta több Játékosunk is jelezte, hogy hiányolnak néhány korábban használt funkciót a megújult weboldalunkról. Eleget tettünk a kérésüknek, sőt most még szebb és könnyebben használható formában hoztuk vissza ezeket.


Számkereső és Számstatisztika

Immár megújult dizájnnal, és egy oldalról érhető el a Számstatisztika és a Számkereső szolgáltatás, amit az egyes játékok aloldalán, a bal oldali menüsorból érhetsz el.
A tetszőlegesen megadott számok megadását követően lekérheted a részletes statisztikát, ami két részből áll. Egyrészt a Számstatisztika megmutatja, hogy a megadott számokat hányszor húzták már ki, milyen arányban szerepelnek a kihúzott számok között, illetve melyik héten húzták ki legutoljára. Másrészt a Találati statisztika megmutatja, hogy a korábbi játékheteken hány találatod lett volna a fent megadott számaiddal. A statisztikák megvizsgálása után pedig egy gombnyomással akár meg is játszhatod az itt megadott számokat.

Kipróbálom a számstatisztikát

 


Puttó sorsolási animáció

A megújult dizájn mellett most már egyszerűen visszakereshetőek az egy napon belül kisorsolt nyerőszámok, illetve statisztikai adatok is elérhetőek az egy napon belüli sorsolásokról, valamint az utolsó 2 óra eredményeiről.

Megnézem a Puttó sorsolási animációt

 


Luxor sorsolási animáció

A már korábban megszokott funkcionalitás nem változott, de az oldal látványvilágához illeszkedő, új megjelenést kapott az animáció.

Megnézem a Luxor sorsolási animációt

 


Nyerőszám értesítő hírlevél

Megváltozott a nyerőszám értesítő hírlevél is. Az új külcsín mellett ezentúl már az egyes játékok - Ötöslottó, Hatoslottó stb. - sorsolások eredményeire iratkozhatsz fel, a korábbi napi bontású feliratkozás helyett. Így most már tényleg csak azon játékok eredményeit kapod meg emailen, amelyek neked fontosak. A nyerőszám értesítés mellett feliratkozhatsz reklámcélú hírlevelünkre is, amiben az aktuális akciókról, ajánlatokról, és kiemelt híreinkről adunk tájékoztatást.

Feliratkozom a hírlevélre

 

Vissza