Hírek

Netezek és elvesztek

2012.12.17.

Így, télvíz idején még több a tennivaló! Kabátban rohangálsz, mint a mérgezett egér, és alig jut időd pihenni. Pont erre gondoltam, amikor szombat reggel útra keltem ajándékokat vásárolni. A kisfiamnak játékmotorért, a lányomnak egy éneklő babáért, a férjemnek pedig egy barkácskönyvért indultam el nagy erőkkel.

Hol a szelvény?

Persze útközben még némi kaja is bele kellett, hogy férjen (mert telefonáltak ám, és leadták az igényeket, hogy anya vegyél ezt, meg anya vegyél azt), így hát a piac felé is tettem egy kanyart, visszafelé pedig gyorsan betértem egy lottózóba, és vettem egy Hatoslottót. Gondoltam, ha nyerek, a kisfiam mellett magamnak is veszek egy (nagy)motort, de aztán ezt az ötletet gyorsan elvetettem. Legyen inkább valami kevésbé veszélyes, mondjuk egy…

Ahogy így fantáziáltam, megpillantottam egy netkávézót, ahol internetezni is lehet. Gondoltam amíg megiszok egy tejeskávét, addig megnézem az e-mailjeimet, illetve keresgélek recepteket. Épp szabad volt a kávézó egyik laptopja, rögtön meg is kérdeztem a pincérnőt, hogy mi a jelszó.

- Egy-kettő-három-négy-öt-hat. – mondta, én meg már gépeltem is: egy… kettő… három… négy… öt… hat… Hmmm. Öt.. Hat…

Gyorsan kapcsoltam, és meg is tapogattam a kabátzsebemet, ahová a frissen vett Hatoslottó szelvényt tettem, és nem szépítem: nem találtam. Mondjuk nem csoda, hiszen annyi cucc volt nálam, de még mindig keresem!

Nem segítenél be egy kicsit? Jaj, de jó, már nézed is?!

Köszi,

Ibi

Segíts Ibinek megtalálni az elveszett szelvényét, hogy tiéd lehessen az iPhone 4S okostelefon! Kattints IDE!

Vissza