Hírek

Nyomozunk a legendás elszólás után

2011.07.18.

Egy Ötöslottó sorsoláson történt ugyanis, hogy a számhúzó, aki amúgy állítólag bányász volt, az urnához lépett, kiemelt egy számot és bemondta: Hatos! Majd amikor rádöbbent, hogy a számgolyót fordítva tartja, káromkodva korrigált: …f@#*t, kilences! Az elhíresült mondat élő adásban hangzott el, nagyszámú közönség előtt – tartja a mondás.

A történet azóta városi legendává vált, az eredeti felvételt azonban eddig senkinek sem sikerült előkerítenie. Az esetet országszerte sokan ismerik, szájról-szájra terjed azóta is, és számtalan változatban megjelent már. Valójában nem találkoztunk még senkivel, aki pontosan tudná, mikor történt az eset, és ki volt a számhúzó (még az sem biztos, hogy bányász volt...).

Gombolyítsuk fel a szálakat közösen, tegyünk pontot a legenda végére! Megbíztunk egy újságírót, hogy indítson "nyomozást", járjon utána a történetnek, és próbálja meg előkeríteni az eredeti felvételt. A "hivatalos nyomozás" mellett azonban a legenda Facebook oldalán várjuk az alkalmi nyomolvasókat is, hogy a birtokukba került információkkal segítsék a kutatást. Aki az eredeti felvételt felkutatja és eljuttatja a Szerencsejáték Zrt-nek, egy iPod-ot kap ajándékba.

Akinek nem erőssége a kutató-tényfeltáró munka, annak se lankadjon a lelkesedése, mert leforgathatja a saját "6 f@#*t 9" videóját. A legjobb film készítőjének díja egy iPad 16GB.

Részletekért kattintson a legenda Facebook oldalára!

Vissza