Hírek

Olimpiai csúcs - Közel egymilliárdos forgalom a Tippmixen

2012.08.16.

Az atlétikai versenyek záró számai közül kiemelkedett a 4x100 méteres váltók vetélkedése, különös tekintettel a sztároktól hemzsegő rajtlistára. A két sprint nagyhatalom testvériesen megosztozott a győzelmeken, a férfiaknál Jamaikáé, a nőknél az Egyesült Államoké lett az olimpiai bajnoki cím. A férfi vágtázó váltók versenyének kimenetelére több mint 22 ezer szelvényen tippeltek, s 12 millió forintot nyertek a tippmixelők, a nőkre közel 17 ezer fogadáskötés érkezett, ami összesen 11,1 millió forint nyereményt fialt. A csapatjátékok közül a férfi kézilabda és vízilabda döntő volt különösen népszerű a fogadók körében. A svéd – francia kézilabda-mérkőzés 16 és fél ezer szelvényen bukkant fel, míg a horvát – olasz vízicsata eredményére 15 ezer feletti számban fogadtak. Franciaország győzelmét 30 millió 800 ezer, Horvátország sikerét 15 millió 500 ezer forinttal jegyezhették be a tippmixelők a nyereményrovatba.

A zsinórban háromszoros bajnok magyar pólóválogatott ezúttal csak az ötödik helyért szállhatott vízbe a spanyolok ellenében, ám a szokatlan szereposztás dacára mintegy 16 és fél ezer szelvényen feltűnt a találkozó, s a Kemény-legények győzelmének köszönhetően majd 18 millió forintot nyertek a tippmixelők. Bravúrosan teljesítő kézilabdásaink Svédország elleni elődöntőjére 24 429 szelvényen tippeltek, melyeknek körülbelül fele várta a Mocsai-csapat döntőbe jutását. A balszerencsés körülmények között elveszített mérkőzés nyereményhozama – a magas fogadásszám ellenére – szerényebb, összesen 10 millió forint lett.

A hét legsikeresebb „olimpiai szelvényével” egy nyíregyházi fogadó 200 forintos tét ellenében 269 ezer forintot nyert hat jó tippjével. A kínálatból egyebek között a kenu férfi egyes 1000 méteres, a kajak női négyes 500 méteres döntőjét, az Izland – Magyarország kézilabda-mérkőzést választotta és jelölte be helyesen a kimeneteleket.

sajto@szerencsejatek.hu

Vissza