Hírek

Óriási nyeremény az Ötöslottón

2011.04.20.

A legutóbb közölt átlagfizetések alapján hazánkban 1 milliárd forintot közel 7200 havi, vagyis nagyjából 600 évi munkával lehetne megkeresni. Az összeg e számok tükrében még elképesztőbb, és ennek hallatán valószínűleg sokan eljátszanak a gondolattal, mit is tennének ennyi pénzzel. Sorra vettük a „klasszikus” vágyakat – lássuk, mit valósíthatnánk meg az Ötöslottó e heti főnyereményével!

A határ gyakorlatilag a csillagos ég. Miénk lehetne a világ egyik leggyorsabb sportautója, a Bugatti Veyron – sőt: rögtön akár hármat is vehetnénk az alapverzióból, hogy ne csak ketten élvezhessük az utazást.

Szabadidőnket vízen is tölthetnénk: baráti társaságunkat akár 20 saját luxusyachton is vendégül láthatnánk. 1 milliárd forintból még a levegőt is meghódíthatnánk amennyiben a teljes nyereményt egy, a hidegháborús korszak csúcstechnológiáját felvonultató harci repülőgépre költenénk, mivel a gép árában a képzési program is benne van.

A megfelelő otthon kiválasztásának szintén csak a képzelet szabna határt. Nyereményünkből akár több budai villát, de kastélyt és kúriát is vehetnénk. Miénk lehetne Zala megyében egy XIX. századi, csodaszép kastély ősparkkal, arborétummal és konferenciateremmel a nagyobb összejövetelekhez, és még mindig maradna annyi pénz, hogy akár saját házunkban tölthessük a nyarakat Toszkánában.

Aki extrémebb helyre vágyik, annak ott a híres dubai Pálma Sziget, aki pedig nyugalmat szeretne, megtalálhatja azt Írország partjai mellett egy romantikus kis szigeten. Ez esetben azonban a nyeremény fennmaradó négyötödéből még egy ház építésére is kellene költenie.

Láthatjuk tehát, hogy a lehetőségek száma szinte végtelen: adjunk hát esélyt magunknak a nyereményre, és álmodozzunk kedvünkre!

Vissza