Hírek

Öt éven keresztül az Édenben

2013.09.27.

A Szerencsejáték Zrt. 2013. szeptember 27-én megkezdi az új, Édenkert elnevezésű sorsjegyének árusítását. A sorsjegy ára 500 forint és a kedvelt, más 500 forintos sorsjegyeken is megtalálható játéktípusok mellett az új sorsjegy különlegessége az a mesés főnyeremény, mely megnyerésével a szerencsés játékos 5 éven keresztül havi 400 000 forintos életjáradékot nyerhet. Az Édenkert sorsjeggyel négyen is lehetnek ilyen szerencsések, öt játékos pedig 5-5 millió forint nyereményt nyerhet a számos kisebb pénzdíj mellett.

Egy sorsjegyen öt izgalmas játék található. Az első játékban a játékmezőt lekaparva három azonos összeget kell megtalálni ahhoz, hogy nyereményt érjen el a játékos, a második játékban a játékmezőt lekaparva egy sorban két azonos számot kell megtalálni a nyeréshez, a harmadik játékban a „Nyerő szimbólum” felirat alatti szimbólumot kell megtalálni, míg a negyedik mezőben három bankjegyszimbólum megtalálásával a játékos megnyerheti a fődíjat. Az ötödik játékban pedig a bónusz mezőt lekaparva a játékosnak három pálmafa szimbólumot kell találnia ahhoz, hogy nyereménye 1000 forint legyen.

Ne feledje, 500 forintért akár 5 éven keresztül, havi 400 000 forint járadékjövedelemmel gazdagodhat az új, Édenkert sorsjeggyel!

Vissza