Hírek

Pályázati felhívás

2013.06.06.

Az Ajánlati dokumentációt a Szerencsejáték Zrt., az alábbi linken elérhető előzetes regisztrációt követően, ingyenesen megküldi az érdeklődők számára 2013. év június hó 6. napjától.

REGISZTRÁCIÓS ADATLAP LETÖLTÉSE

Az ajánlatok benyújtásának határideje: 2013. év június hó 28. nap 10 óra.

Az ajánlatokat postán vagy személyesen kell eljuttatni a Szerencsejáték Zrt. Kereskedelmi és Játékszervezési Igazgatóság, Kereskedelmi Főosztály, 1106 Budapest, Fehér út 10. szám 29. sz. épület alatti címére. Az ajánlatokat tartalmazó zárt borítékon, és a mintaként benyújtott szelvények csomagolásán kérjük feltüntetni az „Ajánlat segédszelvények, segédsorsjegyek gyártására és szállítására” szöveget.

A minőségi előírásoknak megfelelő szelvényeket benyújtó Ajánlattevők ajánlatai a legkedvezőbb árajánlat alapján kerülnek elbírálásra. Az Ajánlatkérő a Pályázati kiírásban meghatározottak szerint az első két helyezést elért pályázóval köt szerződést. Azonos árajánlatok esetén az Ajánlatkérő írásbeli ártárgyalást tart.

Az Ajánlatkérő fenntartja magának a jogot, hogy a Pályázati felhívást visszavonja, az ajánlattételi határidőt, illetve az eredményközlést elhalassza, vagy az eljárást eredménytelennek nyilvánítsa. Az Ajánlatkérő minden esetben írásban és/vagy hirdetmény útján értesíti az Ajánlattevőket

Vissza