Hírek

Randstad Award: különdíjas a Szerencsejáték Zrt.

2019.04.15.

 

Múlt héten, immár hatodik alkalommal adták át a Várkert Bazárban a világ legnagyobb független munkáltatói márkakutatásán alapuló Randstad Employer Brand hazai díjait, a Randstad Awardot. A magyar munkavállalók értékelése szerint a legvonzóbb munkaadónak szolgáltatás szektorban járó különdíjat a Szerencsejáték Zrt. vehette át.

A munkahelyválasztást befolyásoló három legfontosabb tényező rangsora nem változott tavalyhoz képest. Továbbra is a fizetés a legfontosabb szempont, a második helyen áll a kellemes munkahelyi légkör és a hosszú távon biztos állás. A munka-magánélet egyensúlyának, a munkahely elhelyezkedésének, a sokszínű, támogató légkörnek, a társadalmi felelősségvállalásnak és a szolgáltatások, termékek minőségének a szerepe például felértékelődik: évről évre dinamikusan nő jelentőségük a munkavállalók szemében.

A tavalyi évben a hazai lottótársaság számos rangos elismerésben részesült. Az Aon „Legjobb Munkahely” díjjal már másodszorra jutalmazták, a „Fogyatékosság-barát Munkahely” címet ötödik alkalommal nyerte el, valamint az „Év családbarát Vállalata” kitüntetést is megszerezte. A Társaságot büszkeséggel tölti el a neki ítélt Randstad Award különdíj. Annál is inkább, mivel a korábbi években már elnyerte a „Legvonzóbb tisztán magyar tulajdonú vállalatnak” járó Randstad Award-díjat is.

Vissza