Hírek

Régi-új kedvenc az e-sorsjegyek között – online kaparható az Óriás Pénzkerék+

2023.07.25.

Új játékélmény, nagyobb nyerési esély, egyszerűbb és gyorsabb játékmenet, mindez online. A papíralapú sorsjegykedvenc e-sorsjegy formában is megjelent és 75 millió forintos főnyereménnyel várja a szerencsevadászokat.

Vadonatúj e-sorsjeggyel bővíti portfólióját a Szerencsejáték Zrt. Az Óriás Pénzkerék+ már a második olyan e-sorsjegy, amely papíralapú társához képest újszerű felhasználói élménnyel és kedvezőbb nyerési eséllyel várja a játékosokat. Az új e-sorsjegyet kifejezetten a játékosok igényei és visszajelzései alapján fejlesztette a Szerencsejáték Zrt.

Az Óriás Pénzkerék+ e-sorsjegyen összesen hét játék található, a játékszabályoknak megfelelő szimbólumok és számok megtalálása garantált nyereményt jelent. A kerék közepén található „3X” szimbólummal pedig a keréken elért összes nyeremény megtriplázható. A játékélményt az arany-ezüst színvilág és a virtuális fedőréteg alatti színes ikonok teszik teljessé. A digitális termék bárhol játszható, csupán okoseszköz szükséges hozzá, így a sorsjegykedvelő játékosok akár a nyaralás alatt is kedvükre kaparhatnak.

A vadonatúj 2 000 forintos e-sorsjegyen a főnyeremény 75 millió forint, de az Óriás Pénzkerék+ mindemellett további milliós nyereményeket is tartalmaz.

További részletek a Szerencsejáték Zrt. oldalán

Vissza