Hírek

Sorra szépülnek a lottózók

2012.07.25.

A lottózók arculati megújításával célunk, hogy játékosaink vonzó közösségi terekbe térjenek be játszani. A megszépített lottózók belső terei átláthatók, szín- és formaviláguk letisztult, és szándékaink szerint minden tekintetben a könnyedség és játékosság benyomását keltik. Az idei évben még hozzávetőleg tíz értékesítőhely új arculat szerinti megújítását tervezi a Szerencsejáték Zrt., melyekből hat vidéki lottózó már el is készült.

Elsőként Miskolcon, a 330. számú lottózó a Zsolcai kapu 28. szám alatti, mely napjainkban a régió legnagyobb forgalmú értékesítő helye. Az üzlet speciális szolgáltatása a számítógépes variációk készítése – szinte minden játékra és fogadásra képesek az eladók a vásárlók kérésének megfelelő variációkat, bontásokat készíteni, és azokat segédszelvényekre kinyomtatni.

Jelentős forgalmat bonyolít a szintén megújított 147. számú lottózó Szeged Felsővárosában is. Utoljára 2006-ban esett át számottevő arculatfrissítésen, akkor a teljes biztonsági és informatikai rendszer korszerűsítése is végbement.

Megújult a lottózó a „Derkovitson” is. A 265. számú szombathelyi lottózó több mint 20 éve várja a játékosokat, és a tapasztalatok azt mutatják, hogy érdemes is ide betérni: volt már játékos, akit Kenó telitalálattal, vagy másfélmilliót érő Ötöslottó négytalálatossal fogadott kegyeibe a szerencse, és volt olyan is, aki a szabadsága utolsó napját koronázhatta meg az Édes Élet sorsjegy 1 milliós nyereményével.

Sportköri totózóként kezdte meg működését 23 évvel ezelőtt az a kisújszállási lottózó, amelyik éppen most esett át az arculati frissítésen. A lottózó 1997-ben már átesett egy jelentős felújításon, elmondása szerint ez hozott szerencsét az egyik régi törzsjátékosunknak, aki szinte rögtön ezután nyert egymillió forintot Jokeren. Reméljük, ez alkalommal is hallhatunk majd hasonló híreket.

Békéscsaba és Pécs is a szerencsések között volt, ahol az első körben lezajlott a felújítás, így a két közkedvelt lottózó törzsvendégei mostantól inspiráló környezetben adhatják fel kedvelt játékaikat.

Vissza