Hírek

Szerencsecsapat a milliós nyereményekért

2012.04.10.

Áprilistól egy különleges Szerencsecsapat tagjai „személyesítik meg” az egyes számsorsjátékokat: külön karaktert kapott az Ötöslottó, Hatoslottó, Skandináv lottó, Luxor, Kenó, Joker. A szereplőket valódi hús-vér színészek, modellek alakítják, akik a reklámfilm kedvéért szuperhős jelmezbe bújtak, így segítik az utca emberét, nehogy elmenjen a szerencséje mellett: azaz ne felejtse el megvásárolni akciós lottó, Joker, Kenó, Luxor vagy Puttó játékát), mert akkor több milliós nyereményektől eshetne el.

A reklámfilmek több olyan elemet is tartalmaznak, amely az akciófilmekre emlékeztet, pl. szuper-lassítások-gyorsítások teszik érdekessé a szpotokat, és a látványviláguk is különleges lesz. A jelenetek egy részét úgynevezett green box technikával vették fel, azaz egy zöld színű stúdióba vonultak a szereplők, és a hátteret, animációkat mögéjük vetítették.

A Szerencsecsapat áprilisban debütál, tévében, újságokban, plakátokon, de akár járművek oldalán is találkozhatunk velük. Az első akció, amelyet népszerűsítenek, milliós nyereményeket rejt, érdemes tehát felkeresni a legközelebbi lottózót, vagy interneten, SMS-ben, telefonon, esetleg OTP bankjegy-automatán játszani!

Vissza