Hírek

Teljes fordulatszámon az Edzők Ligája

2018.08.23.

Kedvükre nevezhetnek bármelyik európai elit bajnokságra a magyar edző-jelöltek.

Az öt nagy európai bajnokság közül utoljára a német pontvadászat startolt el az Edzők Ligájában, így most már a magyar, az angol, a spanyol, az olasz és a francia versenyek mellett a Bundesliga mérkőzéseiből álló napi versenyekre is összeállíthatjuk csapatainkat.

Mi az az Edzők Ligája?

A Szerencsejáték Zrt. a focivébével egy időben indította el Magyarország első ingyenes napi fantáziajátékát, az Edzők Ligáját. A játék lényege, hogy az online játékosok valódi csapatok valódi focistáiból állítanak össze maguknak egy fantáziacsapatot, tehát tulajdonképpen az edző szerepében tűnnek fel. A játékosok a kiválasztott focisták valódi teljesítménye alapján gyűjtenek fantáziapontokat. A játékosok egymással versenyeznek, az elért pontok alapján virtuális díjakban részesülnek.

A fentebb felsorolt bajnokságok versenyei tovább folytatódnak, a https://edzokligaja.hu/ oldalon bárki regisztrálhat, aki elmúlt 18 éves. Sőt, a szeptember 18-án kezdődő Bajnokok Ligája, valamint a szeptember 20-án rajtoló Európa-liga csoportküzdelmeire is összeállíthatjuk napi álomcsapatunkat, így teljes a fordulatszám a játékban. A MOL Vidi gárdájának köszönhetően pedig garantált a magyar részvétel a nemzetközi kupaporondon, így a kérdés már csak az, hogy a Bajnokok Ligája vagy az Európa-liga versenyeiben válogathatunk kedvünkre a magyar együttes focistáiból.

Friss statisztikák a vébét követően

A világbajnokságot követően az Edzők Ligájában több mint 7 000 nevezés történt a napi versenyekre, továbbá közel 700 virtuális jelvény került kiosztásra jutalomként. A legtöbb összesített fantáziapont eddig 91,4 pont volt, amelyet a Barcelona – Alavés spanyol bajnokira kiírt verseny során ért el egy játékos.

A katalán együttes Alavés elleni mérkőzése más szempontból is kiemelkedik az eddigi találkozók és versenyek közül, ugyanis Lionel Messi 31,85 fantáziaponttal zárta az összecsapást, amellyel az eddigi legmagasabb pontot érte le az Edzők Ligájában elérhető focisták közül.

Vissza