Hírek

Tíz kedvenc az állatvédelemért

2012.03.30.

A játék külön érdekessége, hogy a sorsjegyen szereplő állatokkal akár az utcán is összefuthatunk, hiszen gazdáik jóvoltából válhattak négylábú celebbé.

Izgalmas vetélkedésre hívta a Szerencsejáték Zrt. az állatbarátokat a tavalyi év őszén. Lehetőséget kaptak arra, hogy benevezzék házi kedvencüket, cicát vagy kutyát arra a megmérettetésre, melynek győztesei, összesen tízen, az Állati Szárok sorsjegy főszereplői lettek. A kiválasztottak a Szerencsejáték Zrt. zsűrijének döntése alapján kerülhettek a sztároknak kijáró helyre, vagyis a sorsjegyekre. A döntés ugyancsak megizzasztotta a bírálókat, hiszen mintegy 600 kutyus és cicus képéből kellett kiválasztani a világot jelentő sorsjegyre érdemeseket.

Az állatok vetélkedésével egyidejűleg egy másik viadal is zajlott, melyben állatvédő egyesületek mérkőztek meg egymással. Az Állati Sztárok sorsjegy minden egyes eladott darabja után ugyanis ajánlott fel a Szerencsejáték Zrt. a hivatalos Facebook oldalán legtöbb szavazatot elnyerő állatvédő egyesületnek. A véghajrában két társaság küzdött fej-fej mellett, az állatbarátok széleskörű támogatásától övezve és közel 20 ezer szavazatot besöpörve. Végül a zsűri két győztest hirdetett ki, a pécsi Misina Természet- és Állatvédő Egyesületet és a szegedi Tappancs Állatvédő Alapítványt, amelyek 1-1 forint támogatást kapnak sorsjegyenként.

A sorsjegyeket azonban nemcsak a kutya és macska sztárok miatt érdemes gyűjteni. A kapargatással jelentős nyereményre is szert tehetünk. Egy-egy sorsjegysorozat 3 darab 5 millió forintos főnyereményt, továbbá 5 darab félmillió forint értékű nyereményt rejt, de ha ezekre nem sikerülne rábukkannunk, számos kisebb összeggel vigasztalódhatunk: így például az 50 ezer forinttól, 5 ezer forinton át a legszerényebb 300 forintos nyereményig változatos összegekkel találkozhatunk. A játék menete egyszerű: a mindössze 200 forintos sorsjegyen egyetlen felületet kell lekaparnunk, és ha az ott fellelhető szimbólum azonos a Nyerő szimbólummal, már dörzsölhetjük a markunkat, mert nyertünk. A nyeremény összegét betűvel és számmal is leolvashatjuk a sorsjegyről.

Ha valaki bepillantást szeretne kapni az „Állati Sztárok” mindennapjaiba, a Szerencsejáték Zrt. Facebook oldalán megteheti. A kedvencekről kisfilmek készültek. Ismerkedjenek meg velük és kapargassák a sorsjegyet. A nyeretlen is segíti az állatvédő egyesületek munkáját.

Az Állati Sztárokkal készült videókért kattintson ide!

Vissza