Hírek

TOP10

2014.01.28.

Sokféle TOP10-es listákkal találkozhatunk nap mint nap, például a zenéket játszó kereskedelmi rádiók és tévék szinte minden héten összeállítják a zenei toplistájukat, amelyeket minden hétvégén le is játszanak. De találkozhatunk sok más izgalmas top 10 listával, úgy, mint a világ 10 legdrágább autóit felsorakoztatóval, amit 2013-ban a Maybach Exelero vezetett. Jó hír az autók szerelmeseinek, hogy az eheti Ötöslottó várható főnyereményből akár vehetnének is maguknak egyet ebből a csodás autóból és maradna még pénzük, hogy gondolkodhassanak azon, mire költsék el azt.

De a több mint 2 milliárdos főnyereményből számtalan koktélt ihatnak meg a világ legdrágább koktéljaiból is. Akad olyan koktél, amiért közel 5 millió forintot kérnek el. Hogy ihassunk egy ilyen koktélt, ahhoz egészen Tokióig kell repülni a szerencsésnek. Hogy milyen alapanyagokat rejt magában ez a koktél, nem tudni, de az egészen biztos, hogy egy Bulgari gyémántot rejt, és ha szerencsésen kihalásztuk belőle a drágakövet, az ékszermárka tokiói butikjában ingyenesen gyűrűbe foglalják a követ. Eddig összesen két pohár ilyen koktél kelt el.

Szintén elég a mostani főnyeremény ahhoz, hogy a világ 10 legdrágább lakosztálya közül bármelyikben eltölthessünk akár több barátunkkal együtt, jó pár éjszakát. Például a New York-i Four Seasonsben, ami a lista 4. helyén áll, nagyjából 9 millió forintért bérelhetünk egy penthouse lakosztályt, amelynek ablakaiból Manhattan összes híres felhőkarcolóját láthatjuk.

És akkor még nem is beszéltünk a világ 10 legszebb tengerpartjáról, a világ 10 legdrágább parkolóhelyéről, a világ 10 leghíresebb futballistájának házáról, de már az előbbiek is bebizonyították, hogy bekerülni a TOP10-be nagyon impozáns dolog, csakúgy mint megnyerni a 10. legnagyobb Ötöslottó főnyereményt.

Vissza