Hírek

Történelmet írhat az a szerencsevadász, aki egyedül tippeli meg helyesen az öt nyerőszámot

2023.11.28.

Az Ötöslottó eddigi történetének nyolcadik legnagyobb Ötöslottó-nyertese születhet meg szombaton. A játékon már 3,1 milliárd forint várja a játékosokat, de nem csak az Ötöslottó nyereménye döntöget rekordokat. A Skandináv lottón a játék történetének hetedik legmagasabb nyereményével várja a játékosokat a Szerencsejáték Zrt.

Minden idők hetedik legmagasabb nyereményével várja a szerencsevadászokat a 7/35-ös lottó, ahol már 7 hete halmozódik a főnyeremény összege. A Skandináv lottón már több mint félmilliárd forint a tét, szerdán 540 millió forintért izgulhatnak a játékosok. A Skandináv lottó csúcstartója egy 2017-es nyeremény, ami 13 hétig halmozódott. Az akkori szerencsés 690 millió forint boldog tulajdonosa lett.

Az Ötöslottón a 4 hónapja tartó halmozódás miatt az egy telitalálatosra jutó nyeremény összege belépett a TOP10-be, hiszen szombaton már 3,1 milliárd forintért izgulhatnak a legnépszerűbb lottójáték szerelmesei. Ha valaki egyedül tippeli meg helyesen az öt nyerőszámot, a játék eddigi történetének nyolcadik legnagyobb nyertese lehet. A játékon már 17 sorsolás óta nem született telitalálatos. Az elmúlt négy hónapban a négytalálatosok számára sem lehetett panasz, összesen 410 szerencsés csatlakozhatott a milliomosok klubjához, és akadt olyan is, aki 4 millió forintot is meghaladó összegre válthatta négyesét. Az Ötöslottó halmozódásának ideje alatt azonban újabb csúcsdöntőket is köszönthettünk, hiszen a halmozódás 6. hetében lehetett megnyerni a játéktörténet legnagyobb, 2-es találatáért járó nyereményét, amiért 3 825 Ft-ot ütötte a szerencsések markát.

Vissza