Hírek

Új Játékoskártyás funkciók érkeznek 07.18-tól

2023.07.13.

Tájékoztatjuk kedves játékosainkat, hogy a Játékoskártyát használó játékosaink számára az alábbi, új online funkciók válnak elérhetővé 2023.07.18-tól.
Plasztik Játékoskártyát használó játékosainknak lehetősége nyílik arra, hogy kártya- ill. személyes adataikkal belépve, online is nyomon követhessék a fogadásaikat, kedvenc szelvényeket állítsanak be, illetve kártyájukhoz tartozó adataikat és beállításaikat megtekinthessék és módosíthassák.

A játékosok részére elérhetővé válik a saját, plasztik típusú játékoskártyájuk digitális verziója, ami belépés után megtekinthető az online felületen, így tökéletesen tudja majd helyettesíteni a fizikai kártyát a személyes vásárlások alkalmával (amennyiben a plasztik játékoskártya nem áll rendelkezésre a helyszínen).

Játékoskártya regisztrációs lehetőségek körét 2023. július 18-tól kiterjesztjük az online térbe is, így lehetőség nyílik pár kattintással virtuális Játékoskártyát igényelni, azon játékosaink számára, akik még nem rendelkeznek Játékoskártyával. Az így igényelt virtuális Játékoskártyát, sikeres regisztrációt követően, elküldjük e-mailben a regisztrációkor megadott e-mail címre, ill. azonnal feltöltésre kerül az online Játékoskártyás felhasználói oldalra is, ahol (belépés után) az adatok módosítása, kedvencek hozzáadása és fogadási napló megtekintésére is lehetőség nyílik.

Vissza