Hírek

Újra autónyeremények!

2015.09.07.

A lottó történelmének őskorában számos játékosunk vihetett haza nyereményként rádiót, motorkerékpárt, sőt, a nagyon szerencsések autókhoz is, a még szerencsésebbek nyereménylakáshoz is jutottak. Most a legújabb Szerencse Plusz akció időtartama alatt minden nap kisorsoljuk a szerencsés nyerteseket, akik az Ötös-, a Hatoslottóval és a Puttóval nyerhetnek napi 1-1 millió forintot, a Luxorral pedig naponta 300 ezer forinttal gazdagodhatnak.

Ráadás nyereményként pedig az Ötöslottó fődíja három új típusú Skoda Superb, amely tökéletesen mutatja be, hogyan lesz az álomból valóság, a tervezőasztaltól az izgalmas újszerű ŠKODA VisionC dizájn tanulmányon át a sorozatgyártású modellig. Az eredmény egy igazán szemrevaló forma, éles és izmos vonásokkal - még magabiztosabb, kifejezőbb és érzelmekkel teltebb, mint bármikor korábban.

A Hatoslottóé két SEAT Leon ST, amellyel nem kell tartania az új nap kihívásaitól, mert egy pillanat alatt Ön lehet az, akinek a nagybevásárlás szerzeményei beférnek az autójába, vagy aki elhozza a gyerekeket különóráról. Most már nyugodtan költözhet, költöztethet, vagy egyszerűen csak felfedezhet új helyeket. A Puttó fődíja egy Volkswagen Golf, mely immár évtizedek óta önálló kategóriát képvisel az autók világában, és egyetlen más autó sem tette a korszerű műszaki fejlesztéseket ilyen széles körben elérhetővé. A Luxoré pedig egy remek városi kisautó, egy stílusos, igazán erőteljes karakter az utakon, egy Volkswagen Polo.

Játsszon az akció időtartama alatt bármelyik napon akciós Ötöslottót, Hatoslottót, Puttó és Luxort a ráadás autónyereményért! Mindig ellenőrizze akciós szelvényét, hogy nyert-e!

Az akció részleteit elolvashatja lottózóinkban, valamint honlapunkon!

Vissza