Hírek

Utazásra hív a játék - Megjelent a Szerencsejáték Zrt. Világutazó sorsjegye

2011.03.09.

Bár az ókori világ hét építészeti csodája – a gizai piramisok kivételével - jórészt elenyészett a történelem viharaiban és csupán a legelszántabb régészek kutatnak még a feltételezett nyomaik után, a földkerekség számos olyan természeti vagy emberi kéz alkotta csodát rejt napjainkban is, amely méltán mozgatja meg az internethez szokott ember fantáziáját is.

A Szerencsejáték Zrt. új sorsjegysorozata, a Világutazó, az újkori világ hét csodájával ismerteti meg a virtuális utazásra vágyó kalandorokat. Választhatunk közelebbi úti célt, például a Colosseumot Rómában, vagy a jordániai kősivatagban megbúvó Petra templomát, de elkalandozhatunk a dél-amerikai kontinensre a perui Macchu Pichu vagy a mexikói Chichén Itzá lenyűgöző romvárosának felfedezésére. És ha már Dél-Amerikában járunk, ne hagyjuk ki a Megváltó Krisztus Rio de Janeiro fölé magasodó szobrát, majd tegyünk egy kis kitérőt Ázsiába, ballagjunk át a kínai nagy falon, és pihenjünk meg az indiai Agrában, a Tádzs Mahalban gyönyörködve.

Ha kiválasztottuk a virtuális úti célt, vagyis a sorsjegyet, kaparjuk le a képen látható építményhez kapcsolható országot formázó és a helyre jellemző állatokat szimbolizáló felületet. Ez alatt bújik meg a nyeremény. Ha három azonos összeget találunk, nyertünk, és ha az összeg jelentős, már készíthetjük is a turistabakancsot. A főnyeremény ötmillió forint, de az is szerencsésnek mondhatja magát, aki az egymillió forintot rejtő sorsjegybe húz bele. Ebből a fajtából öt is bekerül egy-egy sorsjegysorozatba. A kisebb nyeremények 300-tól 50 000 forintos értéket képviselnek. Egy sorsjeggyel egy nyeremény érhető el. Érdemes próbálkozni, hiszen átlagban közel minden harmadik sorsjegy nyerő, és mindössze kétszáz forint az ára.

Vissza