Hírek

Vadonatúj játéklogók, változatlan játékélmény

2013.05.22.

A Skandináv lottó decemberi „fiatalítása” után tavasszal a számsorsjátékok és a sportfogadási játékok logói is új arculatot kaptak, illetve sorsjegy-termékcsoportunkat is egy önálló, összefoglaló logó szimbolizálja.

A logó-váltás a már korábban megkezdett folyamat, mégpedig egy egységes, dinamikus és fiatalos arculat kialakításának következő állomása. Minden új játéklogó hasonló grafikai stílusban készült, megtartva a játékok megszokott színvilágát, de új formákkal hangsúlyozva az egyes játékok jellegzetes karakterét. A klasszikus lottó játékok (Ötöslottó, Hatoslottó, Skandináv lottó) hasonló játékkaraktere a logókban is tükröződik, a Luxor esetében az új sorsológép ihlette az új – egyébként a teljes játékarculatra vonatkozó – koncepciót. A Joker logója – ahogyan maga a játék is – a számsorsjátékokhoz illeszkedik. A Puttó esetében az öt percenkénti sorsolást, mint a játék megkülönböztető tulajdonságát szerettük volna kifejezni a logóban, míg a Kenó megjelenése a színek váltakozásával a variációk lehetőségére utal. A sportfogadások, azaz a Totó, a Góltotó és a Tippmix logójában stílusosan a sport szimbóluma – egy labda – jelenik meg. A sorsjegyek logója egy olyan ernyő, amely alatt minden sorsjegyünk a saját arculatával szerepel, ám közben kifejezi a játékok sajátos közös jellegét.

Az arculati frissítés apropójából meglepetéssel várjuk játékosainkat minden saját üzemeltetésű lottózónkban, illetve a főváros és más nagyvárosok bizonyos csomópontjain. Keresse különleges Horoszkópunkat, amelyben a különböző csillagjegyek szülöttei mind megtalálhatják a testhezálló játékukat!

Vissza