Hírek

Válogatottunk megint listavezető helyeken

2011.11.16.

A legnépszerűbb események rangsorában 121 184 fogadással zárt az élen Egervári Sándor csapata a Liechtenstein elleni barátságos mérkőzés kapcsán. A szívünknek legkedvesebb nemzeti együttes mögött a tétjét figyelembe véve rangosabb, a fogadók szívének azonban kevésbé kedves gárdák részvételével rendezett találkozó, a Bosznia-Hercegovina – Portugália Eb-pótselejtezős párharc első találkozója végzett, 115 ezernél egy picivel több megkötött fogadással. A képzeletbeli dobogó legalsó fokán Hollandia és Svájc együtteseit találjuk, majd 98 ezer szelvényen feltűnve. Az Ukrajna – Németország összecsapás is vonzotta a tippmixelőket, amit a 90 és félezer fogadásmegkötés is alátámaszt, de a L’Hospitalet – Barcelona spanyol kupacsata odavágóján regisztrált 61 ezret is meghaladó fogadás sem nevezhető éppen elhanyagolhatónak.

Mivel válogatottunk Priskin duplájával, valamint többek között Dzsudzsák és Koman találatainak is köszönhetően 5-0 arányban legyőzte Liechtenstein válogatottját, nem csupán a népszerűségi rangsorunkat, de a legtöbb kifizetett nyereményt tömörítő listát is az élen zárta. A helyes végkimenetelt többségében eltaláló tippmixelők összességében 61 millió forintot „vehettek ki”, ami minden játékhét alkalmával helyet követelne magának ezen összevetés Top 5-jében. A sorban két U21-es Európa-bajnoki selejtezőmérkőzést találunk: Anglia fiataljai Izland legjobb 21 éven aluli csapatát múlták felül 57,16 milliót hozva játékosainknak, miközben Spanyolország ifjoncai Észtországgal szembeni diadalukkal gazdagították 49,35 millióval a tökéletesen tippelők népes táborát. Ezen mérkőzések mellett a Gabont felülmúló brazil válogatott 45 milliónál is többet fialva lett újra kedvelt fogadóink körében, míg a francia U21-es nemzeti csapat Románia legyőzésének köszönhetően okozott 33,37 milliót jelentő örömöt a tippmixelőknek.

A legváratlanabb eredményeket hozó fogadási események között a Khimki Moszkva – Szpartak Szentpétervár orosz férfi bajnoki kosárlabda csatát is megtaláljuk, a maga 66-66-os, rendes játékidő végi eredményével (934-en hibátlanul éreztek rá a rangadó végkimenetelére, 8658 szelvényből, 13,50-es nyertes odds mellett). A 2014-es labdarúgó világbajnokság dél-amerikai selejtezői között került megrendezésre az Argentína – Bolívia csata, ahol a győzelmi kényszer ellenére sem voltak képesek három pontot szerezni Lionel Messiék (végeredmény: 1-1, 22 806 szelvényből így is volt 441 helyes tipp, nyertes odds: 7,35). Ugyanezen felsorolásban kapott helyet egy másik világbajnoki kvalifikációs párharc: az ázsiai küzdelemsorozat Kuvait – Libanon mérkőzése is csak az igazán bátor tippelők számára okozott örömforrást (eredmény: 0-1, 10 319 szelvényből 329 helyes tipp, 8,75-ös nyertes odds).

A magyar érdekeltségű események között két soproni kosárlabdacsapatot is találunk, ellentétes érzelmeket kiváltva a tippmixelőkből. A női Euroligában a Polkowice gárdáját 75-58 arányban legyőző csapat a várakozásoknak megfelelő eredményt hozta (19 818 szelvényből 19 354 helyes tipp, nyertes odds: 1,50), miközben a férfi bajnokságban viaskodó, Horváth Imre vezette gárda a bajnoki címvédő Szolnokot győzte le, általános elképedést kiváltva (eredmény: 80-72, 13 024 szelvényből 280 tökéletes tipp, 3,20-as nyereményszorzóért). Egy másik kisalföldi illetőségű együttes, a Győr női kézilabdacsapata is népszerű volt fogadóink körében: a Hypo Niederösterreich elleni Bajnokok Ligája csoportmérkőzésen hozta a kötelezőt, fogadó és szurkoló legnagyobb megelégedésére (végeredmény: 37-29, 20 953 szelvényből 19 404 helyes tipp, nyertes odds: 1,10). A magyar férfi jégkorong-válogatott a miskolci Négy Nemzet nemzetközi tornán sajnos nem a várakozásoknak megfelelően szerepelt, példának okáért Japán nemzeti együttesével szemben 3-5-ös vereséget regisztrálhattak Kevin Primeau tanítványai (22 232 szelvényből 902 helyes tipp, 3,45-ös odds mellett)

A 45. játékhét legügyesebb fogadója egy kalocsai játékosunk lett, aki kizárólag válogatott mérkőzések tökéletes kombinálásával 800 forintos tétre 382 000 forintot kasszírozott a következő szelvénnyel.

Dánia - Svédország H
Franciaország – USA H
Mexikó - Szerbia H
Bosznia-Hercegovina - Portugália D
Törökország - Horvátország V
Csehország - Montenegró H
Észtország - Írország V
Uruguay - Chile H
Paraguay - Ecuador H

-rk-

Vissza