Hírek

Viking harcos a szerencse szolgálatában

2012.04.06.

Kattintson a reklámfilmért!

Szinte minden hónapban szervez a Szerencsejáték Zrt. olyan akciót, amelyben milliós különnyereményért lehet harcba szállni. Hogy le ne maradjunk az akciókról, szuperhősöket állít csatasorba a cég – legalábbis a reklámfilmekben, óriásplakátokon gyakran találkozhatunk velük a jövőben.

Egy egész csapatnyi szuperhős személyesíti meg a számsorsjátékokat, így pl. a Jokert egy fura, csíkos ruhás figura, a Kenót egy titokzatos, kalapos férfi, a Skandináv lottót pedig egy valódi viking. Olyannyira valódi, hogy a szereplőt alakító színész évekig a skandináv országokban élt, tehát valóban élethűen alakítja majd a viking figurát. A hősökből álló Szerencsecsapat a reklámfilm sztorija szerint segít a járókelőknek, hogy el ne feledjék feladni a szelvényeiket, mert a havonta ismétlődő akciókban milliós nyeremények várnak rájuk.

Április 10-14. között az Ötös-, Hatos-, Skandináv lottó vagy a Luxor játékokkal nyerhetnek akár milliós összegeket is, érdemes tehát felkeresni a legközelebbi lottózót, vagy interneten, SMS-ben, telefonon, esetleg OTP bankjegy-automatán játszani!

Vissza