Fogadási határidő:

kedd 20:30

Várható főnyeremény:

1,4 millió Ft

Góltotó játékleírás

A játékról röviden

A Góltotóban a Szerencsejáték Zrt. által, fogadási fordulónként közzétett fogadási ajánlatban szereplő 13+1 labdarúgó mérkőzés közül, 6 mérkőzés pontos végeredményét (gólok száma csapatonként) kell megtippelned. A Góltotó csak kombinációs fogadási módban játszható, ami azt jelenti, hogy legalább 1 csapat góljainak számára legalább 2 tippet kell megjelölnöd.

A kiválasztott meccseknél azt kell megtippelni, hogy hány gólt lő a hazai és a vendégcsapat (0, 1, 2, +).

  • 0 - az adott csapat nem szerez gólt
  • 1 - az adott csapat 1 gólt szerez
  • 2 - az adott csapat 2 gólt szerez
  • + - az adott csapat 2-nél több gólt szerez

Akkor nyersz, ha a megtippelt 6 mérkőzés végeredménye közül legalább 4-et pontosan eltalálsz. Egy mérkőzésre leadott tipp akkor találat, ha mindkét csapat által szerzett gólok számát helyesen tippelted meg.

Bízhatod a tudásodra a mérkőzése eredményeinek megtippelését, vagy kérhetsz gyorstippet ás véletlenszerű tippeket ajánl rendszerünk.


Mennyibe kerül egy Góltotó játék?

Egy tipposzlop ára, vagyis az egységnyi tét: 70 Ft.
A fizetendő összeg: 70 Ft x a kitöltött tipposzlopok száma.

A minimális részvételi díj 140 Ft, vagyis legalább az egyik csapat által rúgott gólok számára két tippet kell megjelölni.


Fogadási ajánlat

A Szerencsejáték Zrt. fogadási fordulónként fogadási ajánlatot állít össze, amely 13+1 mérkőzést és 4 pótmérkőzést tartalmaz. Az adott heti összes fogadási forduló fogadási ajánlata általában hétfőn már megjelenik, de egyidejűleg csak egy forduló mérkőzéseire lehet fogadni.

A hivatalos sportfogadási ajánlat a Góltotó játék aloldalán és a Sportfogadás c. kiadványban található. A fogadási ajánlatról továbbá a Szerencsejáték Zrt. ingyenes kiadványában, a Szerencsemixben, valamint az értékesítőhelyeken és néhány országos napilapban tájékozódhatsz.


Eredmények

Az eredményeket a rendes játékidő (90 perc plusz az ehhez kapcsolódó néhány perc hosszabbítás) alatt elért eredmény alapján állapítják meg. Ha egy mérkőzést törölnek, akkor a Totóműsorban szereplő első pótmérkőzés kerül a helyére. Ha több mérkőzést is törölnek, akkor a legkorábban törölt mérkőzés helyére kerül a legkisebb sorszámú pótmérkőzés. Négynél több mérkőzés törlése esetén a Góltotó Részvételi Szabályzatában meghatározott módon állapítják meg az eredményeket.


Nyeremények 

A Góltotó fogadásban a nyeremények nagysága attól függ, hogy:

  • hány alapfogadás érkezett be az adott fogadási fordulóra,
  • van-e az előző fogadási fordulóról halmozódó nyeremény, és
  • hány nyertes van az egyes nyerőosztályokban.

Halmozódás 

Amennyiben az adott fordulóban nincs 6 találatos szelvény, a telitalálatért járó nyeremény hozzáadódik a következő forduló főnyereményéhez. Ez a halmozódás legfeljebb 1 évig tarthat. Ha az utolsó fogadási fordulón sincs telitalálatos fogadás, akkor a főnyereményt a Részvételi Szabályzat alapján felosztjuk a többi nyertes között. Fontos: nem csupán a telitalálat nyereménye halmozódik, hanem az 5 és 4 találatoké is.


Nyerési esélyek
6 találat 1 : 16 777 216
5 találat 1 : 186 414
4 találat 1 : 4 971

Ezek a nyerési esélyek matematikai esélyek, melyek sportszakmai ismerettel kedvezőbbé válhatnak.

A nyereményekre fordítandó összeg felosztása
6 találat 56 %
5 találat 17 %
4 találat 27 %

 


Játéklegek