Játszhatsz

Kézi játékkal

Gépi játékkal

Gyorstippel

Az alapjáték ára 70 Ft

Minimális tét 140 Ft

Nézd meg a meccseket

Add fel a szelvényed

Interneten

Játszom

Lottózóban

Üzletkereső

A Góltotóban a Szerencsejáték Zrt. által, fogadási fordulónként közzétett fogadási ajánlatban szereplő 13+1 labdarúgó mérkőzés közül, 6 mérkőzés pontos végeredményét (gólok száma csapatonként) kell megtippelned. A Góltotó csak kombinációs fogadási módban játszható, ami azt jelenti, hogy legalább 1 csapat góljainak számára legalább 2 tippet kell megjelölnöd.

A kiválasztott meccseknél azt kell megtippelni, hogy hány gólt lő a hazai és a vendégcsapat (0, 1, 2, +).

 • 0 - az adott csapat nem szerez gólt
 • 1 - az adott csapat 1 gólt szerez
 • 2 - az adott csapat 2 gólt szerez
 • + - az adott csapat 2-nél több gólt szerez

Akkor nyersz, ha a megtippelt 6 mérkőzés végeredménye közül legalább 4-et pontosan eltalálsz. Egy mérkőzésre leadott tipp akkor találat, ha mindkét csapat által szerzett gólok számát helyesen tippelted meg.

Bízhatod a tudásodra a mérkőzések eredményeinek megtippelését, vagy kérhetsz gyorstippet ás véletlenszerű tippeket ajánl rendszerünk.

Az internetes fogadás mellett lehetőséged van arra is, hogy a szelvényedet interneten állítsd össze, azonban azt egy általad kiválasztott lottózóban küldd játékba, azaz vásárold meg.

A fogadás-összeállítás menete a következő:

 1. Nyisd meg a Szerencsejáték Zrt. weboldalát, majd kattints a Totó vagy Góltotó játékra.
 2. A megjelenő fogadási ajánlat alapján, az események megfelelő kimenetelét kijelölve állítsd össze a megjátszani kívánt fogadást.
 3. A Megjátszom a lottózóban gombra kattintva megjelenik az összeállított fogadás szelvény azonosító száma, mely az ablak bezárását követően a Megtekintem az azonosítóm gombra kattintva később újra megtekinthető.
 4. A szelvény azonosítóra hivatkozva fogadásod két órán belül bármelyik üzletünkben kifizetheted.

A szelvény azonosító szám 2 órán belül használható fel fogadásra, utána lejár.

Egy tipposzlop ára, vagyis az egységnyi tét: 70 Ft.
A fizetendő összeg: 70 Ft szorozva a kitöltött tipposzlopok számával.

A minimális részvételi díj 140 Ft, vagyis legalább az egyik csapat által rúgott gólok számára két tippet kell megjelölni.

A Szerencsejáték Zrt. fogadási fordulónként fogadási ajánlatot állít össze, amely 13+1 mérkőzést és 4 pótmérkőzést tartalmaz. Az adott heti összes fogadási forduló fogadási ajánlata általában hétfőn már megjelenik, de egyidejűleg csak egy forduló mérkőzéseire lehet fogadni.

A hivatalos sportfogadási ajánlat a Góltotó játék aloldalán található. A fogadási ajánlatról továbbá a Szerencsejáték Zrt. ingyenes kiadványában, a Szerencsemixben, valamint az értékesítőhelyeken és néhány országos napilapban tájékozódhatsz.

Az eredményeket a rendes játékidő végén - külön megjelölés esetében az 1. félidőben - elért, pályán született eredmény alapján állapítják meg. Ha egy mérkőzést törölnek, akkor a Totóműsorban szereplő első pótmérkőzés kerül a helyére. Ha több mérkőzést is törölnek, akkor a legkorábban törölt mérkőzés helyére kerül a legkisebb sorszámú pótmérkőzés. Négynél több mérkőzés törlése esetén a Góltotó Részvételi Szabályzatában meghatározott módon állapítják meg az eredményeket.

A Góltotó fogadásban a nyeremények nagysága attól függ, hogy:

 • hány alapfogadás érkezett be az adott fogadási fordulóra,
 • van-e az előző fogadási fordulóról halmozódó nyeremény, és
 • hány nyertes van az egyes nyerőosztályokban.
Nyerési esélyek
6 találat 1 : 16 777 216
5 találat 1 : 186 414
4 találat 1 : 4 971

Ezek a nyerési esélyek matematikai esélyek, melyek sportszakmai ismerettel kedvezőbbé válhatnak.

A nyereményekre fordítandó összeg felosztása
6 találat 56 %
5 találat 17 %
4 találat 27 %

Amennyiben az adott fordulóban nincs 6 találatos szelvény, a telitalálatért járó nyeremény hozzáadódik a következő forduló főnyereményéhez. Ez a halmozódás legfeljebb 1 évig tarthat. Ha az utolsó fogadási fordulón sincs telitalálatos fogadás, akkor a főnyereményt a Részvételi Szabályzat alapján felosztjuk a többi nyertes között. Fontos: nem csupán a telitalálat nyereménye halmozódik, hanem az 5 és 4 találatoké is.

Játéklegek