Kincsem+ TUTI nyereményjáték

A regisztráció lezárult.
Vásárolj Kincsem+ TUTI fogadást a Szerencsejáték Zrt. által az értékesítési hálózatának bármely pontján üzemeltetett terminálján 2019. április 29. és május 12. között, töltsd fel fogadószelvényed egyedi átvételi számát és nyerd meg az 1.000.000 Ft vagy a 4 db 500.000 Ft pénznyeremény egyikét!
A regisztráció és a szelvényszám feltöltés lezárult.
Jelentkezz be a sorsolás nyomon követéséhez!
Belépés
Az egyedi átvételi számok feltöltéséhez, és a sorsolások nyomon követéséhez jelentkezz be a nyereményjátékba történt regisztrációnál megadott e-mail címeddel és jelszavaddal.
E-mail cím megadása kötelező!
Érvénytelen e-mail cím formátum!
Jelöld be, hogy nem vagy robot!
Figyelem!
Captcha nem megfelelő. Sikertelen bejelentkezés. Kérjük, ellenőrizd adataidat. Sikertelen bejelentkezés. Kérjük, ellenőrizd az adataidat. Még nem kattintottál az e-mailben küldött aktiváló linkre! Ismeretlen hiba. Nincs adat a kérésben. {{error.errorMessage}}

SORSOLÁS

A sorsolásra 2019. május 15-én, szerdán 10:30 órakor a Szerencsejáték Zrt. 1106 Budapest, Fehér út 10. szám alatti irodaházában kerül sor közjegyző jelenlétében.

A nyertes szelvényszámok a kisorsolt Játékosok számára bejelentkezés után, a feltöltött szelvényszámok között megjelennek, illetve a nyerteseket emailben is értesítjük.


HONNAN TUDHATOD MEG, HOGY NYERTÉL?

A sorsolást követően:

  • Bejelentkezés után a feltöltött egyedi átvételi számaidnál ellenőrizheted, hogy nyertél-e (a sorsolás napján 17 órától.)
  • e-mailben és/vagy telefonon is értesítünk a nyereményjátékba történt regisztrációd során megadott e-mail címeden/telefonszámodon
  • a weboldalon a nyereményjegyzékből is tájékozódhatsz

TOVÁBBI INFORMÁCIÓK

Az átvételi számok feltöltésére egészen a nyereményjáték végéig, 2019. május 12-én éjfélig van lehetőség.

A játék részvételi feltételeiről, a nyereményekről és sorsolásról bővebb információt a nyereményjáték Részvételi és Játékszabályzatában találsz, vagy 2019. április 29. és május 16. között a 06-80-313-313-as zöld számon érdeklődhetsz a hét minden napján 7-23 óráig.

Szerencsejátékban, ezáltal a jelen Kincsem+ TUTI nyereményjátékban 18 év alatti személyek nem vehetnek részt, így nyereményjogosultságot sem szerezhetnek. Nem vehetnek részt és ezáltal nyereményjogosultságot sem szerezhetnek továbbá a Szerencsejáték Zrt. dolgozói, valamint az értékesítésben személyesen részt vevő értékesítő partnerek és azok terminált kezelő munkavállalói.

Részvételi szabályzat (pdf) Nyereményjáték adatkezelési tájékoztató (pdf)