Lottózz Otthon

Amennyiben rendelkezel számítógéppel és internetkapcsolattal, vagy okostelefonnal, de akár hagyományos mobiltelefonnal, úgy ezek használatával gyorsan, könnyen, sorban állás nélkül, csupán néhány gombnyomással, gyakorlatilag bárhol és bármikor feladhatod a virtuális "lottószelvényed". Honlapunkon vagy sms-ben is egyszerűen elérheted kedvenc játékaid, utóbbihoz ráadásul segítséget nyújt számodra az Okoslottó mobilalkalmazásunk.

Játékosaink körében egyre népszerűbb az internetes játékmód, próbáld ki te is!

Internetes játék


Honlapunkon történő egyszerű, gyors regisztrációt követően, majd a belső egyenleged feltöltése után már tudsz is játszani

interneten

Okoslottó


Okostelefonodon mobilalkalmazásunkkal még egyszerűbb a játék

sms-lotto

SMS-lottó


Mobiltelefonodról SMS-ben is játszhatsz a 1756-os telefonszámra küldött szöveges üzenettel

sms-lotto

Kérdés esetén keresd ügyfélszolgálatunkat bizalommal a 06-1/201-0580-as számon
vagy az alábbi e-mail címen: ugyfelszolgalat@szerencsejatek.hu

 

Internetes játék

Honlapunkon történő egyszerű, gyors regisztrációt követően, továbbá a belső egyenleged feltöltése után már mehet is a játék. A belső egyenlegedre feltöltött összegből tudod a kívánt játékok árát kifizetni.

Fogadási Útmutató

Belső egyenleged feltöltésére több lehetőséged is van:

Bankkártyás feltöltés

Bármely bank által kibocsátott, internetes vásárlásra alkalmas bankkártyáddal is feltöltheted belső egyenleged. A feltölteni kívánt összeg megadását követően a biztonságos fizetési oldalra kerülsz, ahol meg kell adnod a szükséges bankkártya adatokat. A tranzakció befejeztével visszakerülsz a Szerencsejáték Zrt. internetes oldalára.
Az egyenlegfeltöltés minimum összege 500 Ft. A feltöltött összeg azonnal jóváíródik a belső egyenlegeden.
A feltöltés hazai bankok által kibocsátott, internetes vásárlásra is alkalmas olyan Mastercard, VISA dombornyomott bankkártyával, illetve elektronikus bankkártyákkal történhet, amelyekre a kártyakibocsátó bank engedélyezi a szerencsejátékkal kapcsolatos tranzakciókat is.

Banki átutalás

Az összeget, amellyel fel szeretnéd tölteni a belső egyenlegedet, a Szerencsejáték Zrt. 11991102-02148698-00000000 számú bankszámlaszámára utalhatod át. Az átutalási megbízáson a közlemény rovatban fel kell tüntetned az "e-lottozo" szót és a személyes számazonosítódat: e-lottozo 1234567890 (ahol az 1234567890 helyén a saját számazonosítód lesz látható)
Felhívjuk figyelmedet, hogy az átutalás nem kerül azonnal az egyenlegedre.
Az azonnali játék érdekében kérjük, válaszd a bankkártyás, a PayPal-on keresztül vagy az M-COM/Mobil Vásárlás keretében történő befizetést!
Számazonosítódat a Beállítások/Személyes adatok menüponton belül, a felhasználóneved mellett zárójelben is megtalálod.
A sikeres átutalást követően az összeg várhatóan 1-4 munkanapon belül átkerül a megadott számazonosítóhoz tartozó belső egyenlegre.

PayPal

Belső egyenleged már a PayPal fiókodon keresztül is feltöltheted.
A feltöltéshez add meg a feltölteni kívánt összeget, majd kattints a befizetés gombra. Ezután átirányítunk a PayPal oldalára, ahol PayPal felhasználóneved és jelszavad megadása után tudod véglegesíteni az egyenlegfeltöltést.
Sikeres befizetés után visszairányítunk weboldalunkra, és a feltöltött összeget azonnal jóváírjuk a belső egyenlegeden.
Az egyenlegfeltöltés minimum összege 500 Ft.

M-COM/Mobil Vásárlás

A Telekom mobil havi díjas és feltöltőkártyás ügyfeleként a szolgáltatóval kötött szerződésed alapján a vásárlásra fordítható egyenlegedből (m-commerce fizetési mód) is feltöltheted belső egyenleged, amennyiben teljes regisztrációval rendelkezel, és megadtad a szükséges adatokat.
A vásárlásra fordítható egyenlegedből történő fizetési móddal az a mobiltelefonszám azonosít, amelyről az SMS-t beküldted. A feltöltéshez használt telefonszámot a regisztrációkor, vagy utólagos adatmódosításkor is meg tudod adni.
Az egyenleg feltöltése SMS küldéssel lehetséges, melyben az alábbi formátumot kell használni:
FELTOLT MC összeg
Például, ha 5000 Ft-ot szeretnél feltölteni, akkor: FELTOLT MC 5000
Az SMS-t az alábbi számra kell küldeni: 1756
Az összeg azonnal jóváírásra kerül belső egyenlegeden.
A mobil vásárlás fizetési tranzakciók összegének alsó határa 500 Ft, felső határa 30 000 Ft.

Internetes játékmódunk számos előnyt kínál számodra:

 • nyereményedről e-mailben értesítést küldünk a beállítást követően,
 • az 599.999 Ft és az alatti nyereményeid automatikusan a belső egyenlegeden kerülnek jóváírásra,
 • nyomon követheted a korábbi játékaidat a Naplóban, ahol az eltalált nyerőszámok bejelölésre kerülnek, feltüntetve az elért nyeremény összegét is,
 • amennyiben beállítod, akkor ha több sorsolásra érvényes (pl. öthetes) játékot vásároltál, az utolsó sorsolást követően e-mailben értesítést kapsz arról, hogy játékod melyik számsorsoláson vett részt utoljára,
 • felelős játékszervezőként lehetőséget biztosítunk az önkorlátozásra, amellyel elkerülhető a túlzásba vitt szerencsejáték.

Ötöslottó


Várható főnyeremény

-

Játszom

Hatoslottó


Várható főnyeremény

-

Játszom

Skandináv lottó


Várható főnyeremény

-

Játszom

Luxor


Várható főnyeremény

-

Játszom

Joker


Várható főnyeremény

-

Játszom

Eurojackpot


Várható főnyeremény

-

Játszom

Kenó


Maximális főnyeremény

1,75 milliárd Ft

Játszom

Puttó


Maximális főnyeremény

20 millió Ft

Játszom

Góltotó


Várható főnyeremény

-

Játszom

Totó


Várható főnyeremény

-

Játszom

Tippmixpro


Fogadj

 

Játszom

Napi mázli


Maximális főnyeremény

100 millió Ft

Játszom
 
 

SMS-lottó

Amennyiben nincs lehetőséged interneten játszani, akkor mobiltelefonodról SMS-ben is játszhatsz kedvenc játékaiddal az SMS-Lottó játékmódon keresztül, egy normál díjas üzenet elküldésével a 1756-os telefonszámra.

Az adott játék megfelelő SMS-kódja után vesszővel elválasztva kell megadnod a kívánt számokat.

Példa:

 • egyhetes, 1 mezős Ötöslottó játék: L5,1,2,3,4,5 (ahol az 1,2,3,4,5 helyére a saját számaidat írd, vesszővel elválasztva)
 • egyhetes, 1 mezős gépi Ötöslottó játék esetében az SMS tartalma: L5

SMS-lottó előnyei:

 • nem szükséges előzetesen regisztrálnod,
 • bárhol és bármikor igénybe veheted a mobiltelefon-előfizetésed alapján a havi mobilszámlád vagy – feltöltőkártyás előfizetésed esetén – a mobil egyenlegednek terhére, mindhárom hazai szolgáltatónál (Telekom, Yettel., Vodafone),
 • SMS-ben értesítünk nyereményedről,
 • az 599.999 Ft és az alatti nyereményeidet automatikusan átutaljuk bankszámládra (amelyhez a bankszámlaszámot az első nyereményedet követően SMS-ben kell majd megadnod).

SMS-ben a következő játékok érhetőek el: Ötöslottó, Hatoslottó, Skandináv lottó, Joker, Puttó, Kenó, Napi Mázli, Eurojackpot, Totó, Góltotó

Amennyiben okostelefonod van, a számsorsjátékok esetében az Okoslottó mobilalkalmazásunkkal egyszerűbben, az egyes játékokhoz tartozó kódok ismerete nélkül tudod az SMS-t összeállítani.

 
 
 

Okoslottó

Az Okoslottó mobilalkalmazás segít a játékszelvény gyors, egyszerű kitöltésében és a fogadási SMS összeállításában.
Az alkalmazásban a következő játékok játszhatók: Ötöslottó, Hatoslottó, Skandináv lottó, Joker, Eurojackpot, Puttó, Kenó, Napi Mázli.

Alkalmazásunk számos kényelmi funkciót kínál:

 • értesítést kapsz a nyereményedről,
 • elmentheted kedvenc számaidat,
 • értesítést kaphatsz a nyerőszámokról,
 • egy gombnyomással akciós feltételeknek megfelelő szelvényt adhatsz fel,
 • továbbá értesülhetsz a legfrissebb akciókról és hírekről is.

Az alkalmazással a játékaid díját nem csak az SMS-Lottóhoz hasonlóan mobilegyenlegről (Mobil Vásárlás keretében) fizetheted ki, hanem – amennyiben már rendelkezel regisztrációval az internetes játék- és fogadási rendszerünkben, és belső egyenlegeden az összeg rendelkezésre áll, akkor – belső egyenlegedről is. Utóbbi esetében az SMS-es játékod az internetes fogadási rendszerben lévő Naplóban is megjelenik. Ehhez kérjük, a fogadáshoz használt mobiltelefonszámodat add meg a személyes adatoknál a Mobilszám SMS-fogadáshoz mezőben.

Az Okoslottó alkalmazás az összeállított szelvényedet egy gombnyomásra el is küldi, amelyről a rendszer egy visszaigazoló SMS-t küld neked, amelyben megtalálható az adott játékod egyedi azonosító száma is.

Ha a mobil egyenlegedből vásároltad a játékod, akkor a nyereményed a bankszámládra fogjuk utalni, míg ha a belső egyenlegedből fizetted ki a nyertes játék árát, akkor a belső egyenlegedre kerül kifizetésre (599.999 Ft-ig) automatikusan.

Töltsd le most iOS eszközödre!

Letöltés

Töltsd le most Androidra!

Letöltés

Miért nem tudom letölteni a Google Playből? A Google nem támogatja a szerencsejátékokat a saját áruházában, ezért Androidra kizárólag a mi oldalunkról lehet letölteni az alkalmazást. A részletes telepítési útmutatónkat itt éred el.

 

Hogyan juthatok nyereményemhez?

Bizonyára benned is felmerült, hogy ha nincs fizikai szelvény/átvételi igazolás, akkor hogyan juthatsz nyereményedhez a digitális játékmódokon vásárolt játékokkal elért nyeremények esetén.

A nyereményed kifizetése a játékmódtól/regisztráció típusától, valamint a nyereményed nagyságától függően történik:

 • az 599.999 Ft és az alatti nyeremények kifizetése SMS-es játékok esetében bankszámládra történő utalással, illetve a belső egyenlegedből kifizetett játékok esetében a belső egyenlegedre kerülnek kifizetésre,
 • míg az 599.999 Ft fölötti nyeremények kifizetése a Szerencsejáték Zrt. saját üzemeltetésű értékesítőhelyein benyújtott nyereményigénylés alapján történik.
 • A belső egyenlegedre kifizetett nyereményösszegek felvételét, azaz bankszámládra való utalását az internetes fogadási rendszerbe belépve a fogadási Napló oldalán, a Nyereményfelvétel menüponton keresztül tudod kezdeményezni.

A jelen helyzetben kérünk, hogy a bankszámlára történő kifizetéssel teljesíthető elektronikus játékmódokat részesítsd előnyben.

happy-winner

Játssz felelősen digitálisan is

A játék öröm. A szerencsejáték a legtöbb ember számára a szórakozás egy formája, azonban fontos, hogy felelősen, a játék élményét megőrízve játszunk. A felelős játékszervezés a Szerencsejáték Zrt. tevékenységének központi eleme, amely túlmutat törvényi kötelezettségeinken, fokozottan óvjuk játékosainkat a túlzásba vitt szerencsejáték káros következményeitől és a függőség kialakulásától. Ez működésünk egyik alappillére, amely meghatározza tevékenységünk minden aspektusát, így érvényre juttatjuk a digitális lottózás platformjain is. Elektronikus csatornáinkon többek között biztosítjuk az önkorlátozás lehetőségét (beleértve az önkizárást is), valamint a figyelmeztető funkciók beállítását.

További részletekért látogass el ide

#lottózzbárhol

#maradjonjáték

A kapcsolódó adatkezelési tájékoztatókat ezen az oldalon tekintheted meg.