Második esély

 

A Nyereményjáték véget ért. Feltöltött bónuszkódjaidat az utolsó sorsolást követően, szeptember 27-től újra megtekintheted a játékba való belépést követően.

Töltsd fel a nyeretlen Fesztivál sorsjegyed bónuszkódját 2017. június 2. és szeptember 25. között, hogy megnyerhesd a napi és a heti nyeremények egyikét, vagy akár a főnyereményt is! Már egyetlen bónuszkód feltöltésével 3 nyeremény sorsolásán részt veszel.

Fontos! A sorsjegyedet őrizd meg az utolsó sorsolás végéig, mert a nyeremények átvételének feltétele a sorsjegy bemutatása.

 A képek illusztrációk, a nyereményekről bővebb információ a részvételi feltételekben.

nyeremények

 

Tölts fel legalább 1 db bónuszkódot a nyereményjáték ideje alatt, és máris esélyed lehet megnyerni a fődíjat, egy 2 főre szóló európai körutazást Berlin, Amsterdam és Barcelona érintésével. Neked nem lesz gondod semmire, mi álljuk a repülőjegyeket, transzfert a repterektől, összesen 12 éjszaka szállást a fent megnevezett városokban, félpanziós ellátást, Hop-on hop-off városnéző bérletet, utasbiztosítást, sőt még fejenként 300 euró költőpénzt is.

 

Tölts fel hetente legalább 1 db bónuszkódot a nyereményjáték ideje alatt, hogy részt vehess a péntekenként tartott heti sorsoláson. Minden héten kisorsolunk 1 db 2 főre szóló fesztivál heti bérletet, vagy egy választható utazási csomagot.

 • Június 2. és június 15. között a Volt Fesztivál heti bérleteket,
 • Június 16. és július 27. között a Sziget Fesztivál heti bérleteket,
 • Július 28. és augusztus 10. között a Strand Fesztivál heti bérleteket,
 • Augusztus 11. és szeptember 25. között pedig választható utazási élménycsomagokat sorsolunk.

 

Tölts fel naponta legalább 1 db bónuszkódot, hogy részt vehess a napi sorsoláson, ahol összesen 5 db 1000 Ft értékű sorsjegycsomagot sorsolunk ki. A sorsjegycsomag 1 db Fáraók Kincse, 1 db Szuper Bankó és 1db Black Jack sorsjegyből áll. A napi nyereményedet kizárólag a Szerencsejáték Zrt. saját lottózóiban veheted át.

 

Extra izgalomra vágysz? Teljesítsd a nyereményjáték akár mind a 4 küldetését, szakaszonként legalább 5 db bónuszkód feltöltésével, és nyerd meg a 4 db Fesztiválcsomag egyikét!

A Fesztivál csomag tartalmazza:

 • 50 000 Ft értékű EMAG ajándékutalvány,
 • 40 000 Ft értékű Playersroom ajándékutalvány,
 • 40 000 Ft értékű Decathlon ajándékutalvány,
 • 2×6 hónapos Spotify előfizetés.


A küldetéses szakaszok a következők:

 1. szakasz: 2017. június 2 – 29.
 2. szakasz: 2017. június 30. – július 27.
 3. szakasz: 2017. július 28. – augusztus 24.
 4. szakasz: 2017. augusztus 25. – szeptember 25.

hogyan tudhatod meg, hogy nyertél?

A nyertes bónuszkódokat megtekintheted

 • bejelentkezés után a feltöltött bónuszkódjaid között
 • e-mailben és/vagy telefonon is értesítünk
 • a weboldalon a nyereményjegyzékben

nyereményátvételi pontok


Napi nyereményedet a Szerencsejáték Zrt. saját lottózóiban veheted át. A pontos átvevőhelyekről a www.szerencsejetek.hu/uzletkereso oldalon lehet tájékozódni a Lottózó típusok, majd a Lottózó szűrés beállításával. üzletkereső Vagy nézd meg az üzletek listáját pdf formában itt.
A nyeremény átvételére értékesítőpartner által üzemeltetett értékesítőhelyen nincs lehetőség.

további információ

Az akció részleteiről, a sorsolásokról, és a nyeremények átvételéről részletes tájékoztatást a Részvételi feltételekben olvashatsz, vagy a 06-80-313-313 zöldszámon érdeklődhetsz 2017. június 2. és szeptember 27. között, a hét minden napján 7 és 23 óra között.

A Fesztivál sorsjegyről további információt a sorsjegy aloldalán találsz.

A nyereményjátékban 18 éven aluli személyek nem vehetnek részt, így nem is pályázhatnak, nyereményre nem jogosultak. Az akcióban nem vehetnek részt és ezáltal nyereményjogosultságot sem szerezhetnek a Szerencsejáték Zrt. dolgozói, az értékesítésben személyesen részt vevő vállalkozók és azok terminált kezelő, valamint a Szerencsejáték Zrt. termékeinek értékesítésében egyéb módon részt vevő munkavállalói.