oktoberi-regisztracios-bonusz

AZ AKCIÓ VÉGET ÉRT! KÖSZÖNJÜK SZÉPEN MINDENKINEK, AKI RÉSZT VETT AJÁNLATUNKBAN!

Regisztrálj és töltsd fel a belső egyenlegedet legalább 4.000 Ft-tal október 3. és 30. között, hogy esélyed legyen a 8.000 Ft-os bónuszegyenleg feltöltések egyikére!

Mit kell tenned, hogy Tiéd lehessen a bónuszegyenleg feltöltések egyike?

Regisztrálj a Szerencsejáték Zrt. internetes játék- és fogadási rendszerébe a bet.szerencsejatek.hu/regisztracio oldalon.
Az ajánlat csak az új regisztrációkra érvényes!

Töltsd fel a belső egyenlegedet legalább 4.000 Ft összértékben bankkártya, PayPal, MCOM vagy értékesítőhelyen Ügyfélkártya befizetési móddal. A banki átutalással történő feltöltések a részvételi feltételek teljesítésébe nem tartoznak bele!

Az ajánlat október 3. és legfeljebb október 30. között érvényes, vagyis legfeljebb ezen időszak alatt tudod teljesíteni a fenti feltételeket, hogy esélyed legyen a 8.000 Ft-os bónuszegyenleg feltöltések egyikére. Az elérhető feltöltések száma ugyanis korlátozott!

Részletek a Részvételi Szabályzatban olvashatók.

REGISZTRÁLOK

További információk

  • Az ajánlat csak az új regisztrációkra érvényes.
  • Az akcióban való részvétel automatikus, azaz nincsen külön jelentkezéshez kötve.
  • Minden játékos csak egyszer válhat jogosulttá bónuszegyenleg feltöltésre.
  • A bónuszegyenleg feltöltést legkésőbb a feltételek teljesítését követő 5 munkanapon belül írja jóvá a Szerencsejáték Zrt. Az érintett játékosokat emailben értesítjük.
  • Szerencsejátékban, ezáltal az akcióban 18 év alatti személyek nem vehetnek részt és így bónuszegyenleg feltöltésre jogosultságot sem szerezhetnek.
REGISZTRÁLOK