Archív

Játssz digitálisan Hatoslottót, Skandináv lottót, Eurojackpotot, Kenót vagy Puttót, és pályázz a heti nyereményekre és a 3 millió Ft főnyereményre!
Játssz 2022. február 28. és 2022. március 20. között interneten, SMS-ben vagy az Okoslottó alkalmazással Hatoslottót, Skandináv lottót, Eurojackpotot, Kenót vagy Puttót egy szelvényen (a Joker játék(ok) értékét is beleszámítva) legalább 1.800 Ft értékben, töltsd fel a megvásárolt játék 40-nel kezdődő, 16 számjegyű egyedi azonosító számát, és nyerd meg a heti 5 x 200 ezer Ft és 10 x 100 ezer Ft egyikét, és akár a nyereményjáték főnyereményét, a 3 millió Ft-ot is!
A regisztráció és az egyedi azonosító szám feltöltés lezárult.
Jelentkezz be a sorsolás nyomon követéséhez!
Belépés
Az egyedi azonosító szám feltöltéséhez, és a sorsolások nyomon követéséhez jelentkezz be a regisztrációnál megadott e-mail címeddel és jelszavaddal.
E-mail cím megadása kötelező!
Érvénytelen e-mail cím formátum!
Figyelem!
Captcha nem megfelelő. Sikertelen bejelentkezés. Kérjük, ellenőrizd adataidat. Sikertelen bejelentkezés. Kérjük, ellenőrizd az adataidat. Még nem kattintottál az e-mailben küldött aktiváló linkre! Újraküldés
Captcha nem megfelelő.
Még nem kattintottál az e-mailben küldött aktiváló linkre! Újraküldés
Captcha nem megfelelő.
Ismeretlen hiba. Nincs adat a kérésben. {{error.errorMessage}}
Regisztrációd aktiválásához kattints a megadott e-mail címedre küldött aktiváló levélben lévő linkre!

Mikor lesznek a sorsolások?

A nyereményjáték sorsolásaira a Szerencsejáték Zrt. 1106 Budapest, Fehér út 10. szám alatti irodaházában, közjegyző jelenlétében, a következő időpontokban kerül sor:

Heti nyeremények

 • 2022. március 8.: a 2022. február 28. – március 6. között feltöltött egyedi azonosító számok között
  Nyeremények: 5 db 200.000 Ft és 10 db 100.000 Ft pénznyeremény.

 • 2022. március 16.: a 2022. március 7-14. között feltöltött egyedi azonosító számok között.
  Nyeremények: 5 db 200.000 Ft és 10 db 100.000 Ft pénznyeremény

 • 2022. március 22.: a 2022. március 15–20. között feltöltött egyedi azonosító számok között.
  Nyeremények: 5 db 200.000 Ft és 10 db 100.000 Ft pénznyeremény.

Főnyeremény:

2022. március 22-én az akció teljes időszakában (2022. február 28. – március 20. között) feltöltött, az akció feltételeinek megfelelő játékok egyedi azonosító számai között kerül kisorsolásra az 1 db 3.000.000 Ft főnyeremény.

A részvételi feltételeknek megfelelő játékhoz tartozó egyedi azonosító számmal egy Játékos 2 sorsoláson vesz részt:

 • a feltöltés időpontjától függően a feltöltés hetéhez tartozó heti sorsoláson
 • valamint a főnyeremény sorsolásán.

Egy Játékos egy adott heti sorsoláson csak 1 nyereményre jogosult abban az esetben is, ha több általa feltöltött egyedi azonosító szám is kisorsolásra kerül.

A főnyeremény sorsolásán a Játékos akkor is jogosult nyereményre, ha a nyereményjáték bármelyik heti sorsolásán már ért el nyereményt.

Hogyan tudhatod meg, hogy nyertél-e?

 • A "Second Chance" pályázati rendszerbe (azaz a nyereményjátékba) történt regisztrációd keretében megadott e-mail címen és/vagy telefonszámon is értesítünk a nyereményedről.
 • A nyereményjáték oldalán belül a nyereményjátékba történő bejelentkezés után a feltöltött egyedi azonosító számaidnál is ellenőrizheted az egyes sorsolásokat követő munkanapon 17 órától, hogy nyertél-e,
 • valamint az akcióban történt regisztrációd keretében megadott e-mail címen és/vagy telefonszámon is értesítünk a nyereményedről.
 • Honlapunkon a NYEREMÉNYJEGYZÉKBŐL is tájékozódhatsz a nyertes egyedi azonosító számokról.

A nyereményhez jutás módjáról és helyéről a Szerencsejáték Zrt. Sorsolási és Rendezvénymenedzsment Osztálya az akcióba (azaz a „Second Chance” pályázati rendszerbe) történt regisztráció keretében a nyertesek által megadott telefonszámon és/vagy e-mailben egyeztet a nyertessel.

A Sorsolási és Rendezvénymenedzsment Osztály a nyertes részére eljuttatja a Nyilatkozatot (nyilatkozik arról, hogy az esetében kizáró tényező nem áll fenn) és az Adatlapot az adóigazolás kiállításához, amelyet a Nyereményigénylési lap kitöltésekor kell a nyertesnek átadnia a saját üzemeltetésű értékesítőhelyen az SzZrt. munkatársának (értékesítőnek).

További információk

A nyereményjátékban csak az interneten, SMS-ben vagy Okoslottó mobilalkalmazással vásárolt játékokkal lehet részt venni, a Szerencsejáték Zrt. értékesítési hálózatának értékesítőhelyein vagy ATM-en vásárolt játékokkal nem.

A nyereményjáték részletes részvételi feltételeiről, a nyereményekről és a sorsolásokról bővebb információt a nyereményjáték Részvételi és Játékszabályzatában találsz, illetve érdeklődhetsz a Szerencsejáték Zrt. Ügyfélszolgálatának (06-1)201-0580 telefonszámán minden nap 7-23 óra között.
Szerencsejátékban, ezáltal a jelen nyereményjátékban 18 év alatti személyek nem vehetnek részt, így nyereményjogosultságot sem szerezhetnek. Nem vehetnek részt és ezáltal nyereményjogosultságot sem szerezhetnek továbbá a Szerencsejáték Zrt. dolgozói, valamint az értékesítésben személyesen részt vevő vállalkozók és azok terminált kezelő munkavállalói.
RÉSZVÉTELI ÉS JÁTÉKSZABÁLYZAT (PDF)