Second Chance

Second Chance

Ezen az oldalon "Second Chance" pályázati rendszerben lebonyolított sorsolásos akciókkal kapcsolatos információk találhatók.

A Szerencsejáték Zrt. internetes fogadási rendszerébe történt regisztráció nem egyenértékű a Second Chance pályázati rendszerbe történő regisztrációval. Az internetes fogadási rendszer belépési adatai a pályázati rendszerbe történő belépéshez nem használhatóak.

Ha már rendelkezel a pályázati rendszerben regisztrációval (profillal), akkor megtekintheted a regisztrált adataidat, illetve lehetőséged van azokat módosítani.

Amennyiben van aktuális "Second Chance" pályázati rendszerben megszervezésre kerülő akcióink, akkor azt a bal oldali menüben találod meg. Az adott akcióban való részvételhez válaszd ki a megfelelő menüpontot és ott lépj be a pályázati rendszerbe.

Amennyiben éppen nincs aktuális/futó akciónk, akkor új regisztrációra a Second Chance pályázati rendszerben nincs lehetőség, ekkor csak a pályázati rendszerben korábban megtett regisztrációkhoz tartozó adatok megtekintésére és szükség szerinti módosítására van mód.