Second Chance

Second Chance

Ezen az oldalon "Second Chance" pályázati rendszerben lebonyolított sorsolásos akciókkal kapcsolatos információk találhatók.

A Szerencsejáték Zrt. internetes fogadási rendszerébe történt regisztráció nem egyenértékű a Second Chance pályázati rendszerbe történő regisztrációval. Az internetes fogadási rendszer belépési adatai a pályázati rendszerbe történő belépéshez nem használhatóak.

Ha már rendelkezel a pályázati rendszerben regisztrációval (profillal), akkor megtekintheted a regisztrált adataidat, illetve lehetőséged van azokat módosítani.

Amennyiben van aktuális "Second Chance" pályázati rendszerben megszervezésre kerülő akcióink, akkor azt a bal oldali menüben találod meg. Az adott akcióban való részvételhez válaszd ki a megfelelő menüpontot és ott lépj be a pályázati rendszerbe.

Amennyiben éppen nincs aktuális/futó akciónk, akkor új regisztrációra a Second Chance pályázati rendszerben nincs lehetőség, ekkor csak a pályázati rendszerben korábban megtett regisztrációkhoz tartozó adatok megtekintésére és szükség szerinti módosítására van mód.

Second Chance
Az itt elérhető belépésen keresztül csak a meglévő regisztrációd megtekintésére, illetve adataid módosítására van lehetőséged. Amennyiben éppen futó sorsolásos akciónkban szeretnél részt venni, akkor a bal oldali menüben válaszd ki az adott akciót, és az ott elérhető belépési ablakban jelentkezz be vagy regisztrálj.
A regisztráció és a szelvényszám feltöltés lezárult.
Jelentkezz be a sorsolás nyomon követéséhez!
Belépés
E-mail cím megadása kötelező!
Érvénytelen e-mail cím formátum!
Figyelem!
Captcha nem megfelelő. Sikertelen bejelentkezés. Kérjük, ellenőrizd adataidat. Sikertelen bejelentkezés. Kérjük, ellenőrizd az adataidat. Még nem kattintottál az e-mailben küldött aktiváló linkre!
Captcha nem megfelelő.
Captcha nem megfelelő.
Ismeretlen hiba. Nincs adat a kérésben. {{error.errorMessage}}