SzerencseSzombat

HATOSLOTTÓ SORSOLÁS A DUNA CSATORNÁN!

A Szerencsejáték Zrt. egyik legnépszerűbb játéka 2020 első vasárnapjától a Duna csatornára kerül. A műsor a korábban már megszokott időpontban, azaz vasárnap 16:00 órai kezdettel 5 perces időtartamban kerül adásba.

Mák
Kata

Mák Kata közel 10 éve a SzerencseSzombat egyik állandó műsorvezetője. Korábban több rádióban is dolgozott szerkesztőként, majd műsorvezetőként. Két gyermek édesanyja.

Fotó: Kondella Mihály

Lola

A népszerű énekesnő már 10 éves korában lehetőséget kapott egy gyerekműsor vezetésére, énekes karrierje mellett azóta kacérkodik ezzel a szakmával. Az M2 Petőfi TV műsorvezetője énekesi pályafutása mellett A Dal Kulisszát is vezeti már több éve, 2020. április 25-től pedig a Duna Televízión találkozhatunk vele a SzerencseSzombat lottóshow műsorvezetőjeként.

Fotó: Kondella Mihály

Harsányi
Levente

Harsányi Levente rádiós és televíziós műsorvezető, aki több mint 20 éve dolgozik a szakmában. Két gyermek édesapja. Jelenleg a Petőfi Rádió Talpra Magyar című reggeli műsor és a SzerencseSzombat adás egyik műsorvezetője, emellett a Magyarország, szeretlek! című produkció csapatkapitánya.

Fotó: Kondella Mihály

Freddie

A Dal 2016-ban Pioneer című dalával megnyerte a dalválasztó showt, így ő képviselhette Magyarországot Svédországban, az Eurovíziós Dalfesztiválon. 2018 óta A Dal férfi műsorvezetője, 2019 őszétől pedig a Család-barát magazinban is láthatják a Duna Televízió nézői.

Fotó: Kondella Mihály