{{itCtrl.ticket.name}}

Főnyeremény:

{{ itCtrl.ticket.win1 | textCurrency }}

{{itCtrl.ticket.win2}}

Ár: {{ itCtrl.ticket.price | textCurrency }}

Játékinformációk – Astro
 

Ár: 300 Ft
Főnyeremény: 10 000 000 Ft
Nyerési esély: 1: 3,11
Kibocsátott darabszám: 5 millió darab sorozatonként
Sorozat: 0001

A játék lényege:
 

A választható kaparóeszközök segítségével távolítsa el a virtuális fedőréteget! A „Mutasd!” gombra kattintva is eltávolíthatja a virtuális fedőréteget, így azonnal láthatóvá válik a virtuálisan lekapart e-sorsjegy képe.

1. játék: Távolítsa el a virtuális fedőréteget! Ha a virtuális fedőréteg alatt az e-sorsjegyen feltüntetett csillagjegynek megfelelő csillagjegy képét megtalálja, Ön nyert! Nyereménye a „Nyeremény” felirat alatt található – számmal és betűvel is kiírt – nyereményösszeg névértéke.

2. játék: Távolítsa el a virtuális fedőréteget! Ha a virtuális fedőréteg alatt három azonos összeget talál, Ön nyert! Három azonos összeg megtalálása esetén nyereménye a – számmal és betűvel is kiírt – nyereményösszeg névértéke.

3. játék: Távolítsa el a virtuális fedőréteget! Ha a virtuális fedőréteg alatt három azonos számot talál, Ön nyert 5 000 forintot!

A fentiek alapján nem nyertes az e-sorsjegy, amennyiben a virtuális fedőréteg eltávolítása után az első játékban a virtuális fedőréteg alatt található csillagjegyek egyike sem egyezik meg az e-sorsjegyen feltüntetett csillagjeggyel, a második játékban nem található három azonos összeg, a harmadik játékban nem található három azonos szám.

A nyeremények után SZJA fizetési kötelezettség nincs.

A nyeremények átvétele:

300, 500, 800, 1 000, 1 500, 5 000 és 10 000 forintos nyeremények a játékos nyereményegyenlegén automatikusan jóváírásra kerülnek, ezt követően kifizetett nyereménynek számítanak. A nyereményekhez a teljes regisztrációval rendelkező játékosok a regisztrációkor megadott vagy később módosított bankszámlaszámra történő utalással juthatnak hozzá.

Nagynyeremények esetén a nyereményigénylés érdekében a honlapon kitöltött nyereményigénylési lapot továbbra is az alábbiak szerint kell benyújtani:

Az 1 000 000 és 10 000 000 forintos nagy összegű nyereményeket az SzZrt. a nyertes játékos által megadott Magyarországon működő bank bankfiókjában nyitott forint alapú lakossági bankszámlára való átutalással teljesíti. Nyereményigénylés kizárólag az SzZrt. saját üzemeltetésű értékesítőhelyein kezdeményezhető.

Nagynyeremény esetén a nyereményigénylés benyújtásának jogvesztő határideje az e-sorsjegy megvásárlásától számított 90. nap. A nyeremény a nyereményigénylést követő 30 napon belül kerül átutalásra.

A szerencsejátékban 18 éven aluli személyek nem vehetnek részt.

További részletekről a Részvételi Szabályzat rendelkezik.

Szerencsejáték Zrt.
1015 Budapest, Csalogány u. 30-32.
www.szerencsejatek.hu