{{itCtrl.ticket.name}}

Főnyeremény:

{{ itCtrl.ticket.win1 | textCurrency }}

{{itCtrl.ticket.win2}}

Ár: {{ itCtrl.ticket.price | textCurrency }}

Játékinformációk – Kaszinó
 

Ár: 2000 Ft
Főnyeremény: 75 000 000 Ft
Nyerési esély: 1: 3,01
Kibocsátott darabszám: 3 millió darab sorozatonként
Sorozat: 0001

A játék lényege:
 

A választható kaparóeszközök segítségével távolítsa el a virtuális fedőréteget! A „Mindet lekapar!” gombra kattintva is eltávolíthatja a virtuális fedőréteget, így azonnal láthatóvá válik a virtuálisan lekapart e-sorsjegy képe.

1. játék: Ha egy sorban az „Ön kártyája” nagyobb értékű, mint az „Osztó kártyája”, Ön nyert! Nyereménye az adott sorhoz tartozó „Nyeremény” felirat alatt található – számmal és betűvel is kiírt – nyereményösszeg névértéke. A Bubi, Dáma és Király kártya értéke 10, az Ász kártyáé 11.

2. játék: Ha a virtuális fedőréteg alatt 2 egyforma szimbólumot talál, Ön nyert 5 000 Ft-ot!

3. játék: Ha a virtuális fedőréteg alatt a „Nyerő számok” felirat alatti számok valamelyike megegyezik az „Ön számai” felirat alatti számok közül bármelyikkel, Ön nyert! Nyereménye az ehhez a számhoz tartozó – számmal és betűvel is kiírt – nyereményösszeg névértéke.

4. játék: Ha az ehhez a játékhoz tartozó nyereménytáblának megfelelő 3 egyforma kártyát talál, Ön nyert! A 3 egyforma kártyához tartozó nyeremény a nyereménytáblában található – számmal kiírt – nyereményösszeg névértéke.

5. játék: Ha a virtuális fedőréteg alatt egy dobásban az ehhez a játékhoz tartozó nyereménytáblának megfelelő mennyiségű, egyforma értékű dobókockát talál, Ön nyert! Nyereménye a nyereménytáblában található, adott mennyiségű, egyforma értékű dobókockához tartozó – számmal kiírt – nyereményösszeg névértéke.

6. játék: Ha a virtuális fedőréteg alatt egy sorban, oszlopban vagy az átlók valamelyikében az ehhez a játékhoz tartozó nyereménytáblának megfelelő 3 egyforma szimbólumot talál, Ön nyert! Nyereménye a nyereménytáblában található 3 egyforma szimbólumhoz tartozó – számmal kiírt – nyereményösszeg névértéke.

7. játék: Ha a virtuális fedőréteg alatt egy dobásban a két kocka értékének összege 7 vagy 11, Ön nyert! Nyereménye az adott dobáshoz tartozó „Nyeremény” felirat alatt található – számmal és betűvel is kiírt – nyereményösszeg névértéke.

8. játék: Ha a virtuális fedőréteg alatt megtalálja az N, Y, E, R és T betűk mindegyikét, Ön nyert! Nyereménye a virtuális fedőréteg alatt található „Nyeremény” felirat alatti – számmal és betűvel is kiírt – nyereményösszeg névértéke.

9. játék: Ha bármely sorban Ász kártyát talál, Ön nyert! Nyereménye az adott sorhoz tartozó „Nyeremény” felirat alatt található – számmal és betűvel is kiírt – nyereményösszeg névértéke.

10. játék: Ha 3 azonos összeget talál, Ön nyert! 3 azonos összeg megtalálása esetén nyereménye a virtuális fedőréteg alatt található – számmal és betűvel is kiírt – nyereményösszeg névértéke.

A nyeremények után SZJA fizetési kötelezettség nincs.

A nyeremények átvétele:

A 2 000, 3 000, 4 000, 5 000, 6 000, 7 000, 10 000, 15 000, 20 000, 30 000, 40 000, 50 000 és 100 000 forintos nyeremények a játékos nyereményegyenlegén automatikusan jóváírásra kerülnek, ezt követően kifizetett nyereménynek számítanak. A nyereményekhez a teljes regisztrációval rendelkező játékosok az általuk megadott bankszámlaszámra történő utalással juthatnak hozzá.

Nagynyeremények esetén a nyereményigénylés érdekében a honlapon kitöltött nyereményigénylési lapot továbbra is az alábbiak szerint kell benyújtani:

Az 1 000 000 és 10 000 000 forintos nagy összegű nyereményeket az SzZrt. a nyertes játékos által megadott Magyarországon működő banknál nyitott forint alapú lakossági bankszámlára való átutalással teljesíti.
Nyereményigénylés: kizárólag az SzZrt. saját üzemeltetésű értékesítőhelyein kezdeményezhető.

A 75 000 000 forintos jelentős összegű nyereményt az SzZrt. kizárólag átutalással teljesíti, a nyertes játékos által megadott Magyarországon működő banknál nyitott forint alapú lakossági bankszámlára.
Nyereményigénylés: a nyertesnek jelentkeznie kell a 06-30-511-64-44-es telefonszámon (H-Cs: 8:00–16:00, P: 8:00–13:00), ahol egyeztetik a nyeremény igénylés további folyamatának és a nyeremény felvételének biztonságos módját. A telefonszámon történő jelentkezés nyereményigénylésnek minősül.

Nagynyeremény esetén a nyereményigénylés benyújtásának jogvesztő határideje az e-sorsjegy megvásárlásától számított 90. nap. A nyeremény a nyereményigénylést követő 30 napon belül kerül átutalásra.

A szerencsejátékban 18 éven aluli személyek nem vehetnek részt.

További részletekről a Részvételi Szabályzat rendelkezik.
Szerencsejáték Zrt.
1015 Budapest, Csalogány u. 30-32.
www.szerencsejatek.hu