{{itCtrl.ticket.name}}

Főnyeremény:

{{ itCtrl.ticket.win1 | textCurrency }}

{{itCtrl.ticket.win2}}

Ár: {{ itCtrl.ticket.price | textCurrency }}

Játékinformációk – Labirintus
 

Ár: 300 Ft
Főnyeremény: 10 000 000 Ft
Nyerési esély: 1: 3,22
Kibocsátott darabszám: 4 millió darab sorozatonként
Sorozat: 0001

A játék lényege:
 

A választható kaparóeszközök segítségével távolítsa el az „ÖN SZÁMAI” virtuális fedőréteget! A „Mutasd!” gombra kattintva is eltávolíthatja a virtuális fedőréteget, így azonnal láthatóvá válik a virtuálisan lekapart e-sorsjegy képe.

A választható kaparóeszközök segítségével jelölje be az „ÖN ÚTVONALAI” játékmezőben az „ÖN SZÁMAI” virtuális fedőréteg alatt található 20 számmal megegyező számokat a fedőréteg virtuális eltávolításával! Ha az „ÖN ÚTVONALAI” játékmezőben egy azonos színnel jelölt útvonalon mind a 4 számot be tudja jelölni, Ön nyert! Ebben az esetben a nyereménye az azonos színnel jelölt útvonal végén található „NYEREMÉNY” felirat alatti – számmal és betűvel is kiírt – nyereményösszeg névértéke.

Amennyiben az „ÖN ÚTVONALAI” játékmezőben nem található olyan azonos színnel jelölt útvonal, amely kizárólag olyan számokat tartalmaz, amelyek az „ÖN SZÁMAI” virtuális fedőréteg alatt megtalálhatók, Ön nem nyert.

A nyeremények után SZJA fizetési kötelezettség nincs.

A nyeremények átvétele:

A 300, 500, 800, 2 000, 5 000, 10 000, 20 000, 50 000, és 100 000 forintos nyeremények a játékos nyereményegyenlegén automatikusan jóváírásra kerülnek, ezt követően kifizetett nyereménynek számítanak. A nyereményekhez a teljes regisztrációval rendelkező játékosok az általuk megadott bankszámlaszámra történő utalással juthatnak hozzá.

Nagynyeremények esetén a nyereményigénylés érdekében a honlapon kitöltött nyereményigénylési lapot továbbra is az alábbiak szerint kell benyújtani:

Az 1 000 000 és 10 000 000 forintos nagy összegű nyereményeket az SzZrt. a nyertes játékos által megadott Magyarországon működő banknál nyitott forint alapú lakossági bankszámlára való átutalással teljesíti. Nyereményigénylés: kizárólag az SzZrt. saját üzemeltetésű értékesítőhelyein kezdeményezhető.

Nagynyeremény esetén a nyereményigénylés benyújtásának jogvesztő határideje az e-sorsjegy megvásárlásától számított 90. nap. A nyeremény a nyereményigénylést követő 30 napon belül kerül átutalásra.

A szerencsejátékban 18 éven aluli személyek nem vehetnek részt.

További részletekről a Részvételi Szabályzat rendelkezik.

Szerencsejáték Zrt.
1015 Budapest, Csalogány u. 30-32.
www.szerencsejatek.hu