Fogadási határidő:

szerda 18:00

Heti várható főnyeremény:

70 millió Ft

Korábbi nyerőszámok - 28. hét - július 10. (szerda)
Gépi húzás:
 • 1
 • 15
 • 16
 • 17
 • 19
 • 30
 • 34
Kézi húzás:
 • 6
 • 19
 • 20
 • 29
 • 30
 • 32
 • 35
Gyorsválasztó

Garantált találat

i
A garantált találatnál azt kell kiválasztanod, hogy legalább hány találatot szeretnél elérni szelvényeddel, vagyis mi az a nyeremény, aminek már örülnél. Ahhoz, hogy a garantált találatot elérd, az Eltalálandó számoknál tett vállalásodnak kell teljesülnie.
Legalább mekkora találatot szeretnél elérni?
{{ availableGuaranteedNumber }}

Eltalálandó számok

i
Az eltalálandó számoknál ki kell választanod egy értéket,ami egy vállalás a részedről:ha ennyi számot eltalálsz a kombinációs számaiddal a kisorsolt lottó számok közül,akkor fogod elérni legalább a garantált találatnál választott nyereményt.
Legalább ennyi számot kell eltalálnod a kisorsolt számokból a garantált találatért.
{{ availableTargetNumber }}

Kombinációs számok.

i
Add meg, hogy hány darab számmal akarsz játszani. Ezekből a számokból fogjuk legenerálni a garantált találatnak és az eltalálandó számoknak megfelelő okoskombinációs mezőket.
Hány darab kombinációs számmal szeretnél játszani?
{{ availableCombinationNumber }}

Kombinációs mezők száma

i
A Kombinációs mezők száma azt mutatja meg, hogy hány alapjátékból fog állni az okoskombinációs szelvényed, amiből már meg tudod határozni, hogy mennyit kell fizetned érte sorsolásonként. Ha a mezők száma túl kevés vagy túl sok, akkor módosíts bármelyik kiválasztott paraméteren és változni fog az érték.
{{ lottoSmartCombinationService.selectedCombination[0].panelsCount }} db

VÁLASZD KI AZ OKOSKOMBINÁCIÓS JÁTÉKOD PARAMÉTEREIT

Még {{lottoSmartCombinationService.tipsLeft}} szám hiányzik
{{number}}

VÁLASZD KI A NYERŐSZÁMOKAT

{{ lottoSmartCombinationService.prognosis.indexOf(prognosis) + 1 }}. mező
{{ prognosis | arrayToString }}
1. mező
még nem választottad ki az összes kombiszámot
2. mező
még nem választottad ki az összes kombiszámot
3. mező
még nem választottad ki az összes kombiszámot

Az okoskombinációról röviden

Az okoskombinációs játékkal új stratégiák szerint játszhatod az Skandináv lottót.

Az okoskombinációs játék lehetőséget ad arra, hogy kiválaszd azt a főnyeremény alatti nyerőosztályt, amivel már elégedett lennél (garantált találat) és megválaszd azt a feltételt (eltalálandó számok), amivel ezt el akarod érni. Azt is te döntöd el, hogy hány számmal akarsz játszani (kombinációs számok), ami akár 20 darab is lehet.

A kiválasztott paraméterek alapján a megadott számaidból a megfelelő matematikai sémával összeállítjuk szelvényedet.

Garantált találatot biztosítunk a feltételek teljesülése esetén

A garantált találattal azt vállaljuk, hogy legalább a választott nyerőosztályt eléred, ha teljesül az eltalálandó számoknál választott feltétel, vagyis legalább annyi számot találsz el megjátszott számaiddal a kisorsolt lottószámok közül, amennyit vállaltál.

Az okoskombinációs szelvényed az egy garantált találatoson túl több nyertes mezőt is tartalmazhat és bizonyos esetekben akkor is lehet nyereményed, ha az eltalálandó számoknál vállalt feltétel nem teljesül.

Tiéd a választás

Összesen 26 okoskombináció közül választhatsz, vagyis ennyi variációban választhatod meg a garantált találat, eltalálandó számok és kombinációs számok paramétereket.

A paraméterek kiválasztásával te döntöd el, mennyibe kerül az okoskombinációs játékod: a legolcsóbb okoskombináció 3 alapjátékot, míg a legdrágább 20 alapjátékot tartalmaz.

Izgalmasabb, mint a normál játék és olcsóbb, mint a kombinációs

Akik eddig normál játékot játszottak, azoknak azért ajánljuk az okoskombinációt mert:
• növelhető az alacsonyabb nyerőosztályokban történő nyeremény elérésének esélye,
• a megfelelő feltétel teljesülése esetén garantált találatot érhetnek el,
• izgalmasabbá tehetik játékukat azáltal, hogy több döntési lehetőséget is kapnak szelvényük összeállításához.

A hagyományos kombinációs játékot ismerők számára pedig azért lehet vonzó az okoskombináció, mert ugyanannyi kombinációs szám mellett, olcsóbban tudják játszani.

Így állítsd össze okoskombinációs szelvényedet

1. Válaszd ki a három paraméter értékét.

• Add meg a Garantált találat, Eltalálandó számok és Kombinációs számok értékeit.
• Bármelyik paraméterrel kezdheted, nincs kötött sorrend. A kiválasztás egyszerű: egy kattintással bejelölöd a választott értéket, egy újabb kattintással pedig megszüntetheted a bejelölést.
• Minden kiválasztott paraméter értéke szűkíti a maradék paraméterek választható értékeit.
• A Gyorsválasztó gomb megnyomása után a megjelenő tázlázatból egy lépésben is kiválaszthatod a három paraméterből álló okoskombinációdat.

2. Add meg a számaidat.

• Miután megadtad a paramétereket, elérhetővé válik a Skandináv lottó 35 számot tartalmazó számtáblája.
• Annyi számot választhatsz, amennyit a Kombinációs számok paraméternél jelöltél.
• A gyorstippre kattintva véletlen számokkal is játszhatsz.

3. Legeneráljuk a választott paramétereknek megfelelő kombinációs mezőidet

• A paraméterek kiválasztását és a számaid megadását követően a megfelelő matematikai séma alapján legeneráljuk azokat az okoskombinációs mezőket, amelyekkel elérheted a garantált találatot, ha teljesül az eltalálandó számoknál választott feltétel.
• Az okoskombinációs mezőidet nem tudod kézzel átírni. Ha változtatni szeretnél rajtuk, akkor módosíts a Garantált találat, Eltalálandó számok vagy Kombinációs számok értékén, vagy a megjátszott számaidon és ezt követően új mezők generálódnak.
• Az alaphelyzetbe állítás gombbal egyszerre törölhetsz minden kiválasztott paramétert, megadott számot és újrakezdheted okoskombinációs szelvényed kitöltését.

4. További beállítások

• Okoskombinációs szelvényeden akár három Jokert is megjátszhatsz, és feladhatod 1 vagy 5 sorsolásra, illetve folyamatos játékként is.


Példa egy okoskombinációs szelvény összeállítására és nyeremény ellenőrzésre

A példánkban szereplő játékos egy olyan okoskombinációt keres, amivel sok számot tud megjátszani. További szempont számára, hogy ne kelljen sokat fizetnie a játékáért.

Azt, hogy melyik okoskombinációs séma hány darab számmal játszható meg, többféleképen is megnézheti:

1. ha kézzel állítja be az egyes paramétereket, akkor a „kombinációs számok” paraméterrel kell kezdenie, és itt kiválasztani egy számára megfelelő magas értéket,
2. ha a gyorsválasztó funkcióval akarja összeállítani szelvényét, akkor az a megjelenő táblázatból is gyorsan kiolvasható, hiszen ennek a sorai a kombinációs számok db száma alapján kerülnek felosztásra,
3. további lehetőség a Skandináv lottóhoz tartozó okoskombinációs indexfüzet letöltése a szerencsejatek.hu/szabalyzatok oldalról. Az indexfüzet tartalmazza valamennyi okoskombináció paramétereit, így a kombinációs számok darabszámait is.

Játékosunk a fenti módszerek közül az elsővel kiválasztja a 12 db kombinációs szám értéket.

Az eltalálandó számok esetében 6-ot választ, vagyis vállalja, hogy a megjátszott 12 db száma között ott lesz a kisorsolt számok közül 6 db. Garantált találnak 4-est választ, vagyis megelégszik azzal, ha lesz legalább négy találatos alapjátéka az okoskombinációval feladottak között (természetesen ez akkor teljesül, ha az eltalálandó számoknál választott feltétel is teljesül).

Miután kiválasztotta a játéka paramétereit, a kombinációs mezők számánál megjelenik a „4 db” érték. Ez azt jelenti, hogy 4 db alapjáték generálódik ezen paraméterek alapján, vagyis ennek az okoskombinációnak az ára 4 alapjáték árával fog megegyezni.

Ezt követően a számait kell kiválasztania. Ezeket a leggyorsabban a gyorstipp funkcióval választhatná ki, de helyette manuálisan választ 12 db számot, melyek az egyszerűség kedvéért a következőek:

1,2,3,4,5,6,7,8,9,10,11,12

A számok kiválasztását követően a megadott felételeknek megfelelő matematikai séma alkalmazásával okosan legenerálódik a 4 alapjáték, melyek a játékosunk számaira a következőek lesznek:

1. mező: 1,2,3,4,6,9,10
2. mező: 1,2,4,5,6,9,12
3. mező: 1,4,6,8,9,11,12
4. mező: 3,5,7,8,10,11,12

Játékosunk a 4 alapjátékos okoskombinációs szelvényét 1 sorsolásra, Joker nélkül adja fel.

Ezután csak annyi dolga van, hogy figyelje a kisorsolt 7 lottószámot. Amennyiben ezekből a számokból 6 db ott vannak a megjátszott 12 száma között, biztosan lesz legalább négyes találata, de ha szerencséje van, akár több, vagy ennél nagyobb nyereményeket is elérhet okoskombinációs szelvényével.

A sorsoláson az egyszerűség kedvéért az 1,2,3,4,5,6,7 számokat húzták ki.

Mint látható, játékosunk 12 db száma között ott 6 db szám a kisorsoltak közül, vagyis teljesítette az eltalálandó számoknál vállalt feltételt. Mivel teljesült a feltétel, ezért a 4-es garantált találatnak is teljesülni kellett.

Az alábbi kiértékelésen látható, hogy a legalább négyes találat (garantált találat) teljesült hiszen nem, hogy négyest, hanem ötös találatot ért el két mezőn is.

Játékosunk találatai a sorsolást követően (az eltalált számokat kapcsos zárójelbe tettük):

1. mező: [1],[2],[3],[4],[6],9,10
2. mező: [1],[2],[4],[5],[6],9,12
3. mező: [1],[4],[6],8,9,11,12
4. mező: [3],[5],[7],8,10,11,12

A játékosunknak nem kellett elvégeznie kézzel a fenti nyerteskeresést, mivel az értesítési beállításainak megfelelően kapott tájékoztató e-mailt arról, hogy nyereményt ért el, másrészt internetes játéknaplójában megjelent a nyeremény bejegyzés, amire rákattintva láthatja az egyes alapjátékokon elért találatokat.

Sorsolások száma

1X
5X
Folyamatos
Folyamatos játék esetén a szelvényeket sorsolásonként küldi játékba a rendszer. i
A játék folyamatosan ismétlődik az adott számokkal mindaddig, amíg a megszüntetést a játékos vagy a Szerencsejáték Zrt. nem kezdeményezi.

Heti várható főnyeremény: 33 millió Ft
Fogadási határidő: 2024. 07. 20. 17:30
További Joker hozzáadása Legfeljebb {{jokerService.maxJokerTickets}} Joker mező játszható

Kitöltött mezők

{{lottoSmartCombinationService.prognosis.length}} db

Ár összesen

{{lottoSmartCombinationService.totalPrice | textCurrency}} /sorsolás