Fogadási határidő:

szerda 18:30

Várható főnyeremény:

7,3 millió Ft

Játszhatsz

Kézi játékkal

Gépi játékkal

Gyorstippel

Az alapjáték ára 70 Ft

Minimális tét 140 Ft

Nézd meg a meccseket

Add fel a szelvényed

Interneten

Játszom

Lottózóban

Üzletkereső

A Totóban a Szerencsejáték Zrt. által, fogadási fordulónként közzétett fogadási ajánlatban szereplő 13+1 labdarúgó mérkőzés kimenetelét kell megtippelned. Akkor nyersz, ha a fogadási ajánlatban feltüntetett első 13 mérkőzés lehetséges kimeneteleiből, tipposzloponként legalább 10-et eltalálsz. 13+1 találatot akkor érsz el, ha mind a 13 főmérkőzés, és a 14., vagyis a +1 mérkőzés eredményét is helyesen tippelted.

Bízhatod a tudásodra a mérkőzések eredményeinek megtippelését, vagy kérhetsz gyorstippet. Utóbbi esetben véletlenszerű tippeket ajánl rendszerünk. Kombinációs módban is játszhatsz, ebben az esetben a mérkőzések három lehetséges kimeneteléből többet is megjelölhetsz, de legalább két mérkőzésre 2, vagy egy mérkőzésre 3 tippet kell adni.

Kimenetelek:

1 – Hazai, vagyis az első helyen megjelölt csapat nyer

x – Döntetlennel ér véget a találkozó

2 – Vendég, vagyis a második helyen megjelölt csapat nyer

Internetes fogadás-összeállítás

 

Az internetes fogadás mellett lehetőséged van arra is, hogy a szelvényedet interneten állítsd össze, és egy általad kiválasztott lottózóban küldd játékba. Ez a játékmód melyet internetes fogadás-összeállításnak nevezünk, jelenleg Totó és Góltotó játékunknál elérhető.

A fogadás-összeállítás menete a következő:

  1. Nyisd meg a Szerencsejáték Zrt. weboldalát, majd kattints a Totó vagy Góltotó játékra.
  2. A megjelenő fogadási ajánlat alapján, az események megfelelő kimenetelét kijelölve állítsd össze a megjátszani kívánt fogadást.
  3. A Megjátszom a lottózóban gombra kattintva megjelenik az összeállított fogadás szelvény azonosító száma, mely az ablak bezárását követően a Megtekintem az azonosítóm gombra kattintva később újra megtekinthető.
  4. A szelvény azonosítóra hivatkozva fogadásod két órán belül bármelyik üzletünkben kifizetheted.

A szelvény azonosító szám 2 órán belül használható fel fogadásra, utána lejár.

Egy tipposzlop ára, vagyis az egységnyi tét: 70 Ft.
A fizetendő összeg: 70 Ft szorozva a kitöltött tipposzlopok számával.

A minimális részvételi díj NORMÁL fogadás esetén 140 Ft, KOMBINÁCIÓS fogadás esetén 210 Ft.

A kombinációs játék részvételi díja az alapjátékok számának és az alapdíjnak a szorzata.

A kombinációs tábláért kattints ide.

A Szerencsejáték Zrt. fogadási fordulónként fogadási ajánlatot állít össze, amely 13+1 mérkőzést és 4 pótmérkőzést tartalmaz. Az adott heti összes fogadási forduló fogadási ajánlata általában hétfőn már megjelenik, de egyidejűleg csak egy forduló mérkőzéseire lehet fogadni.

A hivatalos sportfogadási ajánlat a Totó játék aloldalán található. A fogadási ajánlatról továbbá a Szerencsejáték Zrt. ingyenes kiadványában, a Szerencsemixben, valamint az értékesítőhelyeken és néhány országos napilapban tájékozódhatsz.

Az eredményeket a rendes játékidő végén - külön megjelölés esetén az 1. félidőben - elért, pályán született eredmény alapján állapítják meg. Ha egy mérkőzést törölnek, akkor a Totóműsorban szereplő első pótmérkőzés kerül a helyére. Ha több mérkőzést is törölnek, akkor a legkorábban törölt mérkőzés helyére kerül a legkisebb sorszámú pótmérkőzés. Négynél több mérkőzés törlése esetén a Totó Részvételi Szabályzatában meghatározott módon állapítják meg az eredményeket.

Nyerési esélyek
13+1 találat 1 : 4 782 969
13 találat 1 : 1 594 323
12 találat 1 : 61 320
11 találat 1 : 5 110
10 találat 1 : 697

Ezek a nyerési esélyek matematikai esélyek, melyek sportszakmai ismerettel kedvezőbbé válhatnak.

A nyereményekre fordítandó összeg felosztása
13+1 találat 37 %
13 találat 16 %
12 találat 12 %
11 találat 12 %
10 találat 23 %

További információ a Totó Index füzetében.

Amennyiben az adott fordulóban nincs 13+1 találatos szelvény, a telitalálatért járó nyeremény hozzáadódik a következő forduló főnyereményéhez. Ez a halmozódás legfeljebb 1 évig tarthat. Ha az utolsó fogadási fordulón sincs telitalálatos fogadás, akkor a főnyereményt a Részvételi Szabályzat alapján felosztjuk a többi nyertes között. Fontos: nem csupán a telitalálat nyereménye halmozódik, hanem a 13, 12, 11 és 10 találatoké is.

Játéklegek