Fogadási határidő:

kedd 20:30

Várható főnyeremény:

2 millió Ft

Totó játékleírás

A játékról röviden

A Totóban a Szerencsejáték Zrt. által, fogadási fordulónként közzétett fogadási ajánlatban szereplő 13+1 labdarúgó mérkőzés kimenetelét kell megtippelned. Akkor nyersz, ha a fogadási ajánlatban feltüntetett első 13 mérkőzés lehetséges kimeneteleiből, tipposzloponként legalább 10-et eltalálsz. 13+1 találatot akkor érsz el, ha mind a 13 főmérkőzés, és a 14., vagyis a +1 mérkőzés eredményét is helyesen tippelted.

Bízhatod a tudásodra a mérkőzése eredményeinek megtippelését, vagy kérhetsz gyorstippet ás véletlenszerű tippeket ajánl rendszerünk. Kombinációs módban is játszhatsz, ebben az esetben az első 13 mérkőzés három lehetséges kimeneteléből többet is megjelölhetsz, de legalább két mérkőzésre 2, vagy egy mérkőzésre 3 tippet kell adni. A13+1 mérkőzésre ebben az esetben is csak egy tippet adhatsz.

Kimenetelek:

1 – Hazai, vagyis az első helyen megjelölt csapat nyer

x – Döntetlennel ér véget a találkozó

2 – Vendég, vagyis a második helyen megjelölt csapat nyer


Mennyibe kerül egy Totó játék?

Egy tipposzlop ára, vagyis az egységnyi tét: 70 Ft.
A fizetendő összeg: 70 Ft x a kitöltött tipposzlopok száma.

A minimális részvételi díj NORMÁL fogadás esetén 140 Ft, KOMBINÁCIÓS fogadás esetén 210 Ft.

A kombinációs játék részvételi díja az alapjátékok számának és az alapdíjnak a szorzata.

A kombinációs tábláért kattints ide.


Fogadási ajánlat

A Szerencsejáték Zrt. fogadási fordulónként fogadási ajánlatot állít össze, amely 13+1 mérkőzést és 4 pótmérkőzést tartalmaz. Az adott heti összes fogadási forduló fogadási ajánlata általában hétfőn már megjelenik, de egyidejűleg csak egy forduló mérkőzéseire lehet fogadni.

A hivatalos sportfogadási ajánlat a Totó játék aloldalán és a Sportfogadás c. kiadványban található. A fogadási ajánlatról továbbá a Szerencsejáték Zrt. ingyenes kiadványában, a Szerencsemixben, valamint az értékesítőhelyeken és néhány országos napilapban tájékozódhatsz.


Eredmények

Az eredményeket a rendes játékidő (90 perc plusz az ehhez kapcsolódó néhány perc hosszabbítás) alatt elért eredmény alapján állapítják meg. Ha egy mérkőzést törölnek, akkor a Totóműsorban szereplő első pótmérkőzés kerül a helyére. Ha több mérkőzést is törölnek, akkor a legkorábban törölt mérkőzés helyére kerül a legkisebb sorszámú pótmérkőzés. Négynél több mérkőzés törlése esetén a Totó Részvételi Szabályzatában meghatározott módon állapítják meg az eredményeket.


Nyeremények 

A Totó fogadásban a nyeremények nagysága attól függ, hogy:

  • hány tipposzlop érkezett be az adott fogadási fordulóra,
  • van-e az előző fogadási fordulóról halmozódó nyeremény, és
  • hány nyertes van az egyes nyerőosztályokban.

A 13+1 találatot elérő fogadó a 13 találatért járó nyereményt is megkapja.


Halmozódás 

Amennyiben az adott fordulóban nincs 13+1 találatos szelvény, a telitalálatért járó nyeremény hozzáadódik a következő forduló főnyereményéhez. Ez a halmozódás legfeljebb 1 évig tarthat. Ha az utolsó fogadási fordulón sincs telitalálatos fogadás, akkor a főnyereményt a Részvételi Szabályzat alapján felosztjuk a többi nyertes között. Fontos: nem csupán a telitalálat nyereménye halmozódik, hanem a 13, 12, 11 és 10 találatoké is.


Nyerési esélyek
13+1 találat 1 : 4 782 969
13 találat 1 : 1 594 323
12 találat 1 : 61 320
11 találat 1 : 5 110
10 találat 1 : 697

Ezek a nyerési esélyek matematikai esélyek, melyek sportszakmai ismerettel kedvezőbbé válhatnak.

A nyereményekre fordítandó összeg felosztása
13+1 találat 37 %
13 találat 16 %
12 találat 12 %
11 találat 12 %
10 találat 23 %

További információ a Totó Index füzetében.


Játéklegek