A Totóban a Szerencsejáték Zrt. által, fogadási fordulónként közzétett fogadási ajánlatban szereplő 13+1 labdarúgó mérkőzés kimenetelét kell megtippelned. Akkor nyersz, ha a fogadási ajánlatban feltüntetett első 13 mérkőzés lehetséges kimeneteleiből, tipposzloponként legalább 10-et eltalálsz. 13+1 találatot akkor érsz el, ha mind a 13 főmérkőzés, és a 14., vagyis a +1 mérkőzés eredményét is helyesen tippelted.

Bízhatod a tudásodra a mérkőzése eredményeinek megtippelését, vagy kérhetsz gyorstippet ás véletlenszerű tippeket ajánl rendszerünk. Kombinációs módban is játszhatsz, ebben az esetben az első 13 mérkőzés három lehetséges kimeneteléből többet is megjelölhetsz, de legalább két mérkőzésre 2, vagy egy mérkőzésre 3 tippet kell adni. A13+1 mérkőzésre ebben az esetben is csak egy tippet adhatsz.

Kimenetelek:

1 – Hazai, vagyis az első helyen megjelölt csapat nyer

x – Döntetlennel ér véget a találkozó

2 – Vendég, vagyis a második helyen megjelölt csapat nyer

Internetes fogadás-összeállítás

 

Az internetes fogadás mellett lehetőséged van arra is, hogy a szelvényedet interneten állítsd össze, és egy általad kiválasztott lottózóban küldd játékba. Ez a játékmód melyet internetes fogadás-összeállításnak nevezünk, jelenleg Totó és Góltotó játékunknál elérhető.

A fogadás-összeállítás menete a következő:

  1. Nyisd meg a Szerencsejáték Zrt. weboldalát, majd kattints a Totó vagy Góltotó játékra.
  2. A megjelenő fogadási ajánlat alapján, az események megfelelő kimenetelét kijelölve állítsd össze a megjátszani kívánt fogadást.
  3. A Megjátszom a lottózóban gombra kattintva megjelenik az összeállított fogadás szelvény azonosító száma, mely az ablak bezárását követően a Megtekintem az azonosítóm gombra kattintva később újra megtekinthető.
  4. A szelvény azonosítóra hivatkozva fogadásod két órán belül bármelyik üzletünkben kifizetheted.

A szelvény azonosító szám 2 órán belül használható fel fogadásra, utána lejár.

Egy tipposzlop ára, vagyis az egységnyi tét: 70 Ft.
A fizetendő összeg: 70 Ft szorozva a kitöltött tipposzlopok számával.

A minimális részvételi díj NORMÁL fogadás esetén 140 Ft, KOMBINÁCIÓS fogadás esetén 210 Ft.

A kombinációs játék részvételi díja az alapjátékok számának és az alapdíjnak a szorzata.

A kombinációs tábláért kattints ide.

A Szerencsejáték Zrt. fogadási fordulónként fogadási ajánlatot állít össze, amely 13+1 mérkőzést és 4 pótmérkőzést tartalmaz. Az adott heti összes fogadási forduló fogadási ajánlata általában hétfőn már megjelenik, de egyidejűleg csak egy forduló mérkőzéseire lehet fogadni.

A hivatalos sportfogadási ajánlat a Totó játék aloldalán és a Sportfogadás c. kiadványban található. A fogadási ajánlatról továbbá a Szerencsejáték Zrt. ingyenes kiadványában, a Szerencsemixben, valamint az értékesítőhelyeken és néhány országos napilapban tájékozódhatsz.

Az eredményeket a rendes játékidő (90 perc plusz az ehhez kapcsolódó néhány perc hosszabbítás) alatt elért eredmény alapján állapítják meg. Ha egy mérkőzést törölnek, akkor a Totóműsorban szereplő első pótmérkőzés kerül a helyére. Ha több mérkőzést is törölnek, akkor a legkorábban törölt mérkőzés helyére kerül a legkisebb sorszámú pótmérkőzés. Négynél több mérkőzés törlése esetén a Totó Részvételi Szabályzatában meghatározott módon állapítják meg az eredményeket.

Nyerési esélyek
13+1 találat 1 : 4 782 969
13 találat 1 : 1 594 323
12 találat 1 : 61 320
11 találat 1 : 5 110
10 találat 1 : 697

Ezek a nyerési esélyek matematikai esélyek, melyek sportszakmai ismerettel kedvezőbbé válhatnak.

A nyereményekre fordítandó összeg felosztása
13+1 találat 37 %
13 találat 16 %
12 találat 12 %
11 találat 12 %
10 találat 23 %

További információ a Totó Index füzetében.

Amennyiben az adott fordulóban nincs 13+1 találatos szelvény, a telitalálatért járó nyeremény hozzáadódik a következő forduló főnyereményéhez. Ez a halmozódás legfeljebb 1 évig tarthat. Ha az utolsó fogadási fordulón sincs telitalálatos fogadás, akkor a főnyereményt a Részvételi Szabályzat alapján felosztjuk a többi nyertes között. Fontos: nem csupán a telitalálat nyereménye halmozódik, hanem a 13, 12, 11 és 10 találatoké is.

Játéklegek