Korábbi eredmények

1.
Slavia Mozír - BATE Boriszov
2.
Slavia Mozír - BATE Boriszov 1. félidő eredménye
3.
FK Minszk - Dinamo Minszk
4.
FK Minszk - Dinamo Minszk 1. félidő eredménye
5.
Gorodeja - Sahtar Szoligorszk
6.
Gorodeja - Sahtar Szoligorszk 1. félidő eredménye
7.
Szmolevicsi - Isloch Minszk
8.
Szmolevicsi - Isloch Minszk 1. félidő eredménye
9.
Nyeman Grodno - Vityebszk
10.
Nyeman Grodno - Vityebszk 1. félidő eredménye
11.
Real Madriz - CD Ocotal
12.
Managua FC - Diriangen
13.
Real Esteli - Las Sabanas
13 + 1.
Municipal Jalapa - Juventus Managua
Találat Forduló nyereményei
Darabszám Nettó nyeremény

Töltsd le a Totó korábbi eredményeit!

A Szerencsejáték Zrt. tájékoztatja a fogadókat, hogy a Totó és Góltotó 2020. 12. heti műsorában szereplő összes mérkőzés törlésre került, ezért a Totó RSZ I.11§.(19)b./ pontja alapján minősített törlés történt. A fogadási forduló folyamán új hivatalos fogadási ajánlat került közzétételre.

 

Az új hivatalos fogadási ajánlat kihirdetése előtt megtett fogadások esetén a fogadó a megjátszott tét összegét visszakaphatja, amennyiben ezt jelzi: terminálon történt fogadás esetén a fogadószelvény (átvételi igazolás) ellenében, a fogadás helyén, vagy az SzZrt. lottózóiban kaphatja vissza a befizetett tét összegét, elektronikus fogadási módokban megjátszott fogadás esetén az ügyfélszolgálaton keresztül vonhatja vissza fogadását. A fogadás visszavonására mindkét esetben a fogadási forduló befejező időpontjáig van lehetőség. A vissza nem vont fogadások az átvételi igazoláson vagy az elektronikus fogadószelvényen megfogadott tippeknek megfelelő sorrendben érvényesek maradnak ugyanazon – az új hivatalos fogadási ajánlat szerinti – Totó fogadási fordulóra.

 

A Totó 2020. 12. heti új fogadási ajánlat műsorában szereplő 1. sorszámú pótmérkőzés Shabab AL Amari - Ahli Qalqilya (Palesztin bajnokság) és a 2. sorszámú pótmérkőzés Shabab Alsamu - Taraji Wadi Al-Ness (Palesztin bajnokság) a Részvételi Szabályzat I. 11.§ (8) pontjában foglaltak alapján törlésre kerültek. A törlés oka: A mérkőzéseket biztonsági okok (koronavírus-járvány miatt kialakult helyzet) miatt elhalasztották.

 

A Totó 2020. 12. heti új fogadási ajánlat műsorában szereplő 10. sorszámú Sagrada Esperanca – CD Huila (Angolai bajnokság), valamint a 12. sorszámú CR Caala – Petroleos de Cabinda (Angolai bajnokság) mérkőzés a Részvételi Szabályzat I. 11.§ (8) pontjában foglaltak alapján törlésre került. A törlések oka: A mérkőzéseket elhalasztották.
A 10. sorszámú mérkőzés helyére a 3. számú pótmérkőzés, a Tai Po – Guangzhou R&F 2 (Hongkongi FA Kupa) került.
A 12. sorszámú mérkőzés helyére a 4. számú pótmérkőzés, a Ferrovia do Huambo – Progresso Sambizanga (Angolai bajnokság) került.