E-sorsjegy tavasz

Mit kell tenned?

 • Lépj be a https://bet.szerencsejatek.hu oldalra. Ha még nem rendelkezel regisztrációval az oldalunkon, akkor előbb regisztrálj itt.
   
 • Belépést követően jelentkezz a játékra a nyereményjáték aloldalán: https://bet.szerencsejatek.hu/nyeremenyjatek-tavasz
   
 • A nyereményjátékban résztvevő 20 féle e-sorsjegy: Aranybánya, Astro, Black Jack, Bronz, Buksza, Fáraók Kincse, Kaszinó, Kis Ajándék, Labirintus, Nagy Ajándék, Nyerőkártya, Óriási Ajándék, Pénzes bőrönd, Pénzlift, Sok szeretettel, Szerencse vagy Mázli, Szerencsemalac, Szuper Bankó, Szuper Black Jack, Tengeri Kincsek.
   
 • Az egyes szakaszokban való részvételhez legalább 3000 Ft értékben vásárolj a fentebb megadott 20 féle e-sorsjegy közül.
   
 • A főnyeremény sorsoláson akkor vehetsz részt, ha a fentebb megadott 20 féle e-sorsjegy közül mindegyikből vásároltál legalább egyet a nyereményjáték során.
 • Részvétel

  Kik vehetnek részt a játékban?

  A Nyereményjátékban való részvétel minden Játékos számára elérhető, aki hitelesített regisztrációval rendelkezik a Szerencsejáték Zrt. internetes játék- és fogadási rendszerében. A hitelesített regisztráció azt jelenti, hogy a Játékos a regisztrációs folyamatot sikeresen teljesítette, valamint az általa a regisztráció során megadott e-mail címet megerősítette, azaz hitelesítette.

   

  Kell külön regisztrálni a játékra?

  Nyereményjátékban való részvétel nem automatikus, a Játékosoknak bejelentkezés után a részvételi szándékukat jelezniük kell a Nyereményjáték https://bet.szerencsejatek.hu/nyeremenyjatek-tavasz elnevezésű nyitóoldalán a bejelentkezéshez használt jelszavuk ismételt megadásával, és a „Jelentkezem a játékra!” gombra történő kattintással.

   

  Hányszor vehetek részt az egyes szakaszok sorsolásán?

  Minden Játékos annyiszor vehet részt egy szakasz sorsolásán, ahányszor 3000 Ft-ot költ, azzal a kitétellel, hogy maximum 100-szor kerülhet be a szakasz sorsolási adatbázisába.

   

  Hányszor kerülhetek be a főnyeremény sorsolásba?

  Minden Játékos, aki teljesíti a főnyereményre jogosító feltéltelt, egyszer vehet részt a főnyeremény sorsoláson.

 • Nyeremények

  Főnyeremények

  2 db, egyenként 2 000 000 Ft pénznyeremény

   

  Szakasznyeremények

  4 db, egyenként 250 000 Ft pénznyeremény szakaszonként,
  50 db, egyenként 10 000 Ft értékű belsőegyenleg-feltöltés szakaszonként

 • Sorsolás és nyertesek

  Mikor lesznek a szakaszsorsolások?

  1. szakasz sorsolása: 2022. május 2.

  2. szakasz sorsolása: 2022. május 9.

  3. szakasz sorsolása: 2022. május 16.

   

  Mikor lesz a főnyeremények sorsolás?

  2022. május 16-án a 3. szakasz sorsolását követően.

   

  Hogyan tudom meg, hogy nyertem-e?

  A sorsolást követően minden nyertes személyre szóló értesítést kap nyereményéről e-mail-ben vagy telefonon a Szerencsejáték Zrt. munkatársától.