Fogadási útmutató

Kedves Játékosunk!

Tájékoztatunk, hogy 2019-06-20 23:00 és 2019-06-21 02:00 között a Telekom rendszerében karbantartás lesz, így ezen időszak alatt a mobil egyenlegfeltöltés akadozhat, leállhat. Amennyiben egyenleged nem sikerül feltölteni, kérjük, hogy próbálkozz később, vagy használd valamelyik másik befizetési módunkat!

Leírás az SMS-LOTTÓ fogadásról

Az internetes fogadás mellett lehetőséged van SMS-ben is játszani kedvenc játékaiddal. Ezt megteheted az előzetes regisztráció során megadott telefonszámodról a  06 (70) 700-7007-es számon (regisztrált SMS fogadás), vagy regisztráció nélkül a 1756-os számra küldött SMS-sel (SMS-Lottó).

Regisztrált SMS fogadás esetén a játékok összege a belső egyenlegedből kerül levonásra.
SMS-Lottó esetén a mobilegyenlegedből tudod kifizetni a játék összegét.

Töltsd le az Okoslottót IOS, Android vagy Windows telefonodra, válaszd ki kedvenc játékod, jelöld be kedvenc számaid, nyomj a véglegesítés gombra és küldd el az alkalmazás által összeállított SMS-t.

Okoslottóról elérhető játékok: Ötöslottó, Hatoslottó, Skandináv lottó, Kenó, Puttó, Eurojackpot


Leírás az SMS-LOTTÓ fogadásról

A Telekom, a Telenor és a Vodafone ügyfelei közül azok, akik szeretnének SMS-ben fogadni, ezt már előzetes regisztráció nélkül is megtehetik. A szolgáltatás legnagyobb előnye, hogy meghatározott összegig bármikor, szerződéskötés vagy külön adminisztráció nélkül igénybe vehető. A szolgáltatás célja az SMS-es fogadási rendszer fizetési lehetőségeinek a kiegészítése egy újabb módszerrel.

A Vodafone ügyfelei közül jelenleg csak az előfizetéses ügyfelek használhatják ezt a fogadási módot.

A Telenor és a Telekom ügyfelei játékuk árát a mobil szolgáltató által vezetett univerzális egyenlegükkel vagy meghatározott összeghatárig számlájukkal fizethetik ki. Az univerzális egyenleget bankautomatán, Internet- és Telebankon keresztül vagy a mobil szolgáltató bemutatótermeiben lehet feltölteni. Vodafone esetében a havidíjas előfizetéssel rendelkező ügyfelek mobilszámlájuk terhére vehetik igénybe a szolgáltatást. További részletek: www.vodafone.hu címen, illetve a 1270-es számon elérhetőek.

Az SMS-LOTTÓ fogadáshoz rendelt telefonszámra küldött SMS esetén csak ezt a fizetési módszert veheted igénybe, az így beérkező SMS-ek mindegyikét SMS-LOTTÓ fogadásként kezeli a rendszer, azaz a játékok ellenértéke kizárólag a fent leírt módon egyenlíthető ki. Jelenleg a Tippmix és a Luxor játék kivételével valamennyi játékra fogadhatsz az SMS-LOTTÓ szolgáltatáson keresztül.

A fogadás menete

  • A fogadó az SMS-es fogadással megegyező formátumban összeállított SMS üzenetét elküldi a 1756-os normál díjas telefonszámra. (Az egyszerűbb SMS-LOTTÓ fogadás kedvéért 5, 6 vagy 7 számjegy SMS-ben való beküldése egy 1 mezős Ötöslottó, Hatoslottó illetve Skandináv lottó szelvénynek, egy üres SMS elküldése pedig egy 1 mezős, normál, Joker nélküli, gépi Ötöslottó játéknak felel meg.)
  • Ezt követően a mobil szolgáltató válaszüzenetében összefoglalja a fogadás fontosabb információit, amelyeket, ha szintén SMS-ben megerősítesz, megtörténik a vásárlás. (A Telekom ügyfelei számára egy bizonyos összeghatár felett vagy az ügyfél egyéni beállításától függően a vásárlási kód megadására is szükség lehet). 
  • A játék érvényességét egy válasz SMS igazolja, mely tartalmazza a fogadási azonosítót és a megjátszott tippeket. Az SMS-LOTTÓ fogadás és a hagyományos játékok ára megegyezik. A fogadás árán felül üzenetenként egy-egy normál SMS díját is ki kell fizetni a szolgáltatók felé. 

Nyereményfelvétel

Nincs elfelejtett játék vagy fogadás, ugyanis nyeremény esetén SMS üzenetet kapsz nyereményedről. A bankszámlaszámod (szintén SMS-ben történő) megadását követően pedig a 200.000 Ft alatti kisnyereményeket automatikusan átutaljuk.

Internetes lekérdezési lehetőség

Amennyiben SMS-LOTTÓN játszol, de fogadásaid részletes adatait interneten keresztül is szeretnéd lekérdezni, úgy lehetőséged van arra, hogy SMS-ben azonosítót és jelszót kérj az internetes fogadási rendszerbe való bejelentkezéshez. A bejelentkezés után fogadásaidnak és nyereményeidnek részletes adatait a „Napló”, menüpontban érheted el. Internetes fogadáskötésre azonban ebben az esetben nincs mód.

Részletes tájékoztatók

A fogadás során SMS-ben elküldendő fogadások és egyéb utasítások formátuma Az SMS-LOTTÓ fogadás folyamatával és az így elért nyeremények felvételével kapcsolatos részletes tájékoztató
Gyakori SMS formátumok példákkal


Leírás a regisztrált SMS fogadásról

A regisztrált SMS fogadást azok a játékosok vehetik igénybe, akik a Szerencsejáték Zrt. weboldalán történő regisztráció során, az SMS-es fogadáskötéshez megadták mobiltelefonszámukat. Amennyiben a regisztráció során nem adtál meg mobiltelefonszámot, úgy az SMS fogadásra a későbbiekben is bármikor regisztrálhatsz.

A fogadások ára a belső egyenlegből kerül levonásra, ezért a tranzakció elindítása előtt elegendő fedezetnek kell rendelkezésre állnia a belső egyenlegeden.

A regisztráció során meg kell adnod az SMS fogadásra használt SIM-kártya telefonszámát. A regisztráció lényege, hogy összerendelje egymással a belső egyenlegedet és azt a telefonszámot, amelyről a pénzügyi tranzakciót is kezdeményező fogadási műveletet végre lehet hajtani.

A regisztrált SMS fogadást a 06 (70) 700-7007-es mobil számon érheted el. A regisztrált SMS fogadás lehetőségét bármelyik mobil szolgáltató előfizetője igénybe veheti az előzetesen megadott normál díjas telefonszámra küldött SMS segítségével.

SMS-ben a Tippmix és a Luxor kivételével mindazon játékok játszhatóak, melyek interneten is. Ennek módja, hogy a megadott egységes formátum szerint elküldöd a regisztrált SMS fogadás telefonszámára a fogadásra vonatkozó összes adatot. Az egyszerűbb fogadás kedvéért 5, 6 vagy 7 számjegy SMS-ben való beküldése egy 1 mezős Ötöslottó, Hatoslottó illetve Skandináv lottó szelvénynek, egy üres SMS elküldése pedig egy 1 mezős, normál, Joker nélküli, gépi Ötöslottó játéknak felel meg.

Egy nap, egy telefonszámról, egymás után legfeljebb 3 hibás SMS-t küldhetsz. Részletesebb információért kérjük nézd meg példákkal illusztrált regisztrált SMS fogadási útmutatónkat vagy a gyakoribb SMS formátumok összefoglalását.

A fogadáskötésre felhasználható belső egyenleged az "E" betű elküldésével kérdezheted le SMS-ben. Nyereményeidet regisztrációd típusától, és a nyeremény nagyságától függően bankszámlára történő utalással, illetve lottózói nyereményigényléssel veheted fel. A nyereményfelvételt SMS-ben is kezdeményezheted a "NYERKIFIZ UTAL összeg" üzenet elküldésével.

Lehetőséged van játékonként az utolsó fogadásod SMS-ben való megismétlésére is a játékkód+"U" betű elküldésével. (Pl.: L5#U az utolsó 5-öslottó fogadást jelenti.)

A "H" betű + játékkód elküldése pedig a nyerőszám-információ lekérdezésére szolgál. (Pl.: H#KN a legutóbbi Kenó húzás eredményét jelenti.)

A regisztrált SMS fogadással elért nyereményeidről a rendszer SMS-ben is tájékoztat abban az esetben, ha egyébként is küld SMS-t. Amennyiben e-mail címedet is megadtad, úgy a nyereményről e-mail-ben is küldünk értesítést.

SMS kódod változtatását, illetve törlését csak az ügyfélszolgálatunk segítségével végezheted el. Interneten keresztül csak az SMS regisztrációhoz tartozó mobiltelefonszám megváltoztatására, illetve az SMS regisztráció törlésére van lehetőséged.

Sok szerencsét kívánunk!

Üdvözlettel,
Szerencsejáték Zrt.