{{itCtrl.ticket.name}}

Főnyeremény:

{{ itCtrl.ticket.win1 | textCurrency }}

{{itCtrl.ticket.win2}}

Ár: {{ itCtrl.ticket.price | textCurrency }}

Játékinformációk – Aranybánya
 

Ár: 1 000 Ft
Főnyeremény: 50 000 000 Ft
Nyerési esély: 1: 3,29
Kibocsátott darabszám: 3 millió darab sorozatonként
Sorozat: 0001

A játék lényege:
 

A választható kaparóeszközök segítségével távolítsa el a virtuális fedőréteget! A „Mutasd!” gombra kattintva is eltávolíthatja a virtuális fedőréteget, így azonnal láthatóvá válik a virtuálisan lekapart e-sorsjegy képe.

1. játék: Távolítsa el a virtuális fedőréteget! Ha a virtuális fedőréteg alatt 3 azonos összeget talál, Ön nyert! 3 azonos összeg megtalálása esetén nyereménye a – számmal és betűvel is kiírt – nyereményösszeg névértéke.

2. játék: Távolítsa el a virtuális fedőréteget! Ha a virtuális fedőréteg alatt megtalálja a K, I, N, C és S betűk mindegyikét, Ön nyert! Nyereménye a virtuális fedőréteg alatt található „Nyeremény” felirat alatti – számmal és betűvel is kiírt – nyereményösszeg névértéke.

3. játék: Távolítsa el a virtuális fedőréteget! Ha a virtuális fedőréteg alatt pénzeszsák szimbólumot talál, Ön nyert
2 000 forintot!

4. játék: Távolítsa el a virtuális fedőréteget! Ha a virtuális fedőréteg alatt az e-sorsjegy alatti nyereménytáblának megfelelő 3 egyforma szimbólumot talál, Ön nyert! A szimbólumokhoz tartozó nyereményösszeg a nyereménytáblában található meg. Nyereménye az ebben a nyereménytáblában található, 3 egyforma szimbólumhoz tartozó – számmal kiírt – nyereményösszeg névértéke.

Bónuszjáték: Távolítsa el a virtuális fedőréteget! Ha a virtuális fedőréteg alatt „2X” szimbólumot talál, az e-sorsjegyen elért összes nyereményét megduplázza!

Amennyiben a virtuális fedőréteg alatt az első játékban nem jelenik meg 3 azonos összeg, a második játékban nem találja meg a K, I, N, C és S betűk mindegyikét, a harmadik játékban nem talál pénzeszsák szimbólumot, a negyedik játékban nem talál az e-sorsjegy alatti nyereménytáblának megfelelő 3 egyforma szimbólumot, Ön nem nyert.

A nyeremények után SZJA fizetési kötelezettség nincs.

A nyeremények átvétele:

Az 1 000, 2 000, 3 000, 4 000, 5 000, 6 000, 8 000, 9 000, 10 000, 22 000, 27 000, 50 000 és 100 000 forintos nyeremények a játékos nyereményegyenlegén automatikusan jóváírásra kerülnek, ezt követően kifizetett nyereménynek számítanak. A nyereményekhez a teljes regisztrációval rendelkező játékosok a regisztrációkor megadott vagy később módosított bankszámlaszámra történő utalással juthatnak hozzá.

Nagynyeremények esetén a nyereményigénylés érdekében a honlapon kitöltött nyereményigénylési lapot továbbra is az alábbiak szerint kell benyújtani:

Az 1 000 000 forintos nagy összegű nyereményeket az SzZrt. a nyertes játékos által megadott Magyarországon működő bank bankfiókjában nyitott forint alapú lakossági bankszámlára való átutalással teljesíti. Nyereményigénylés: kizárólag az SzZrt. saját üzemeltetésű értékesítőhelyein kezdeményezhető.

Az 50 000 000 forintos jelentős összegű nyereményt az SzZrt. kizárólag átutalással teljesíti, a nyertes játékos által megadott Magyarországon működő bank bankfiókjában nyitott forint alapú lakossági bankszámlára. Nyereményigénylés: a nyertesnek jelentkeznie kell a 06-30-511-64-44-es telefonszámon (H-Cs: 8:00–16:00, P: 8:00–13:00), ahol egyeztetik a nyeremény igénylésének és felvételének biztonságos módját.

Nagynyeremény esetén a nyereményigénylés benyújtásának jogvesztő határideje az e-sorsjegy megvásárlásától számított 90. nap. A nyeremény a nyereményigénylést követő 30 napon belül kerül átutalásra.

A szerencsejátékban 18 éven aluli személyek nem vehetnek részt.

További részletekről a Részvételi Szabályzat rendelkezik.

Szerencsejáték Zrt.
1015 Budapest, Csalogány u. 30-32.
www.szerencsejatek.hu