{{itCtrl.ticket.name}}

Főnyeremény:

{{ itCtrl.ticket.win1 | textCurrency }}

{{itCtrl.ticket.win2}}

Ár: {{ itCtrl.ticket.price | textCurrency }}

Játékinformációk – Black Jack
 

Ár: 300 Ft
Főnyeremény: 15 000 000 Ft
Nyerési esély: 1: 3,01
Kibocsátott darabszám: 5 millió darab sorozatonként
Sorozat: 0001

A játék lényege:
 

A választható kaparóeszközök segítségével távolítsa el a virtuális fedőréteget! A „Mutasd!” gombra kattintva is eltávolíthatja a virtuális fedőréteget, így azonnal láthatóvá válik a virtuálisan lekapart e-sorsjegy képe.

Ha a virtuális fedőréteg alatt a játékos a számainál található négy szám közül egy szám nagyobb az osztó számánál, akkor Ön az osztó száma fölött található – számmal és betűvel is kiírt – nyereményösszeget nyerte.

Bónuszjáték: Távolítsa el a virtuális fedőréteget! Ha a virtuális fedőréteg alatt található három szám összege pontosan 21, Ön nyert 1 000 forintot.

Amennyiben a játékos számai közül egyik szám sem nagyobb az osztó számánál, valamint a Bónuszjátékban található három szám összege nem pontosan 21, Ön nem nyert.

A nyeremények után SZJA fizetési kötelezettség nincs.

A nyeremények átvétele:

A 300, 500, 1 000, 10 000, 50 000 és 100 000 forintos nyeremények a játékos nyereményegyenlegén automatikusan jóváírásra kerülnek, ezt követően kifizetett nyereménynek számítanak. A nyereményekhez a teljes regisztrációval rendelkező játékosok a regisztrációkor megadott vagy később módosított bankszámlaszámra történő utalással juthatnak hozzá.

Nagynyeremények esetén a nyereményigénylés érdekében a honlapon kitöltött nyereményigénylési lapot továbbra is az alábbiak szerint kell benyújtani:

A 15 000 000 forintos nagy összegű nyereményeket az SzZrt. a nyertes játékos által megadott Magyarországon működő bank bankfiókjában nyitott forint alapú lakossági bankszámlára való átutalással teljesíti. Nyereményigénylés: kizárólag az SzZrt. saját üzemeltetésű értékesítőhelyein kezdeményezhető.

Nagynyeremény esetén a nyereményigénylés benyújtásának jogvesztő határideje az e-sorsjegy megvásárlásától számított 90. nap. A nyeremény a nyereményigénylést követő 30 napon belül kerül átutalásra.

A szerencsejátékban 18 éven aluli személyek nem vehetnek részt.

További részletekről a Részvételi Szabályzat rendelkezik.

Szerencsejáték Zrt.
1015 Budapest, Csalogány u. 30-32.
www.szerencsejatek.hu