{{itCtrl.ticket.name}}

Főnyeremény:

{{ itCtrl.ticket.win1 | textCurrency }}

{{itCtrl.ticket.win2}}

Ár: {{ itCtrl.ticket.price | textCurrency }}

Játékinformációk – Kis Ajándék
 

Ár: 500 Ft
Főnyeremény: 20 000 000 Ft
Nyerési esély: 1: 3,28
Kibocsátott darabszám: 5 millió darab sorozatonként
Sorozat: 0001

A játék lényege:
 

A választható kaparóeszközök segítségével távolítsa el a virtuális fedőréteget! A „Mutasd!” gombra kattintva is eltávolíthatja a virtuális fedőréteget, így azonnal láthatóvá válik a virtuálisan lekapart e-sorsjegy képe.

1. játék: Távolítsa el a virtuális fedőréteget! Ha a virtuális fedőréteg alatt 3 azonos összeget talál, Ön nyert! 3 azonos összeg megtalálása esetén nyereménye a – számmal és betűvel is kiírt – nyereményösszeg névértéke.

2. játék: Távolítsa el a virtuális fedőréteget! Ha a virtuális fedőréteg alatt bonbon szimbólumot talál, Ön nyert! Nyereménye a virtuális fedőréteg alatt található „Nyeremény” felirat melletti – számmal és betűvel is kiírt – nyereményösszeg névértéke.

3. játék: Távolítsa el a virtuális fedőréteget! Ha a virtuális fedőréteg alatt a „NYERŐ SZÁMOK” felirat alatti számok valamelyike megegyezik az „ÖN SZÁMAI” felirat alatti számok közül bármelyikkel, Ön nyert! Nyereménye az ehhez a számhoz tartozó – számmal és betűvel is kiírt – nyereményösszeg névértéke.

4. játék: Távolítsa el a virtuális fedőréteget! Ha a virtuális fedőréteg alatt egy sorban, oszlopban vagy az átlók valamelyikében 3 egyforma szimbólumot talál, Ön nyert! Ebben az esetben nyereménye az ehhez a játékhoz tartozó „Nyeremény” felirat alatti – számmal és betűvel is kiírt – nyereményösszeg névértéke.

5. játék: Távolítsa el a virtuális fedőréteget! Ha a virtuális fedőréteg alatt egy sorban 2 azonos számot talál, Ön nyert! Nyereménye az adott sor mellett elhelyezkedő, „Nyeremény” felirat alatti – számmal és betűvel is kiírt – nyereményösszeg névértéke.

A nyeremények után SZJA fizetési kötelezettség nincs.

A nyeremények átvétele:

Az 500, 800, 1 000, 2 000, 3 500, 5 000, 6 000, 10 000, 16 000, 20 000, 30 000, 50 000 és 100 000 forintos nyeremények a játékos nyereményegyenlegén automatikusan jóváírásra kerülnek, ezt követően kifizetett nyereménynek számítanak. A nyereményekhez a teljes regisztrációval rendelkező játékosok az általuk megadott bankszámlaszámra történő utalással juthatnak hozzá.

Nagynyeremények esetén a nyereményigénylés érdekében a honlapon kitöltött nyereményigénylési lapot továbbra is az alábbiak szerint kell benyújtani:

Az 1 000 000 és 20 000 000 forintos nagy összegű nyereményeket az SzZrt. a nyertes játékos által megadott Magyarországon működő banknál nyitott forint alapú lakossági bankszámlára való átutalással teljesíti.
Nyereményigénylés: kizárólag az SzZrt. saját üzemeltetésű értékesítőhelyein kezdeményezhető.

Nagynyeremény esetén a nyereményigénylés benyújtásának jogvesztő határideje az e-sorsjegy megvásárlásától számított 90. nap. A nyeremény a nyereményigénylést követő 30 napon belül kerül átutalásra.

A szerencsejátékban 18 éven aluli személyek nem vehetnek részt.

További részletekről a Részvételi Szabályzat rendelkezik.

Szerencsejáték Zrt.
1015 Budapest, Csalogány u. 30-32.
www.szerencsejatek.hu