{{itCtrl.ticket.name}}

Főnyeremény:

{{ itCtrl.ticket.win1 | textCurrency }}

{{itCtrl.ticket.win2}}

Ár: {{ itCtrl.ticket.price | textCurrency }}

Játékinformációk – Szerencse vagy Mázli
 

Ár: 500 Ft
Főnyeremény: 25 000 000 Ft
Nyerési esély: 1: 3,07
Kibocsátott darabszám: 3 millió darab sorozatonként
Sorozat: 0001

A játék lényege:
 

A választható kaparóeszközök segítségével távolítsa el a virtuális fedőréteget! A „Mutasd!” gombra kattintva is eltávolíthatja a virtuális fedőréteget, így azonnal láthatóvá válik a virtuálisan lekapart e-sorsjegy képe.

Távolítsa el az „ÖN SZIMBÓLUMAI” virtuális fedőréteget! Jelölje be az alatta található öt sorban az „ÖN SZIMBÓLUMAI” virtuális fedőréteg alatt található, 14 szimbólummal megegyező szimbólumokat a fedőréteg virtuális eltávolításával! Ha ezen szimbólumok felhasználásával egy sorban az összes szimbólumot be tudja jelölni, Ön nyert! Ebben az esetben nyereménye az ezen sor elején feltüntetett – számmal kiírt – nyereményösszeg névértéke. Amennyiben az „ÖN SZIMBÓLUMAI” virtuális fedőréteg alatt található szimbólumok felhasználásával egy sorban egy szimbólumot sem tud bejelölni, Ön nyert! Ebben az esetben nyereménye az ezen sor végén feltüntetett – számmal kiírt – nyereményösszeg névértéke.

Bónuszjáték: Távolítsa el a virtuális fedőréteget! Ha a virtuális fedőréteg alatt 7-es számot talál, Ön nyert! Nyereménye a virtuális fedőréteg alatt elhelyezkedő – számmal és betűvel is kiírt – nyereményösszeg névértéke.

Amennyiben az öt sor egyikében sem található olyan sor, amelynek az összes szimbóluma az „ÖN SZIMBÓLUMAI” virtuális fedőréteg alatt található szimbólumokkal megegyezik, valamint az öt sor egyikében sem található olyan sor, amelyben az „ÖN SZIMBÓLUMAI” virtuális fedőréteg alatt található szimbólumok felhasználásával egy szimbólum sem jelölhető be, és a bónuszjátékban a virtuális fedőréteg alatt nem talál 7-es számot, Ön nem nyert.

A nyeremények után SZJA fizetési kötelezettség nincs.

A nyeremények átvétele:

Az 500, 800, 1 500, 5 000, 20 000, 30 000, 50 000 és 100 000 forintos nyeremények a játékos nyereményegyenlegén automatikusan jóváírásra kerülnek, ezt követően kifizetett nyereménynek számítanak. A nyereményekhez a teljes regisztrációval rendelkező játékosok az általuk megadott bankszámlaszámra történő utalással juthatnak hozzá.

Nagynyeremények esetén a nyereményigénylés érdekében a honlapon kitöltött nyereményigénylési lapot továbbra is az alábbiak szerint kell benyújtani:

Az 1 000 000 forintos nagy összegű nyereményeket az SzZrt. a nyertes játékos által megadott Magyarországon működő banknál nyitott forint alapú lakossági bankszámlára való átutalással teljesíti.
Nyereményigénylés: kizárólag az SzZrt. saját üzemeltetésű értékesítőhelyein kezdeményezhető.

A 25 000 000 forintos jelentős összegű nyereményt az SzZrt. kizárólag átutalással teljesíti, a nyertes játékos által megadott Magyarországon működő banknál nyitott forint alapú lakossági bankszámlára.
Nyereményigénylés: a nyertesnek jelentkeznie kell a 06-30-511-64-44-es telefonszámon (H-Cs: 8:00–16:00, P: 8:00–13:00), ahol egyeztetik a nyeremény igénylés további folyamatának és a nyeremény felvételének biztonságos módját. A telefonszámon történő jelentkezés nyereményigénylésnek minősül.

Nagynyeremény esetén a nyereményigénylés benyújtásának jogvesztő határideje az e-sorsjegy megvásárlásától számított 90. nap. A nyeremény a nyereményigénylést követő 30 napon belül kerül átutalásra.

A szerencsejátékban 18 éven aluli személyek nem vehetnek részt.

További részletekről a Részvételi Szabályzat rendelkezik.

Szerencsejáték Zrt.
1015 Budapest, Csalogány u. 30-32.
www.szerencsejatek.hu