{{itCtrl.ticket.name}}

Főnyeremény:

{{ itCtrl.ticket.win1 | textCurrency }}

{{itCtrl.ticket.win2}}

Ár: {{ itCtrl.ticket.price | textCurrency }}

Játékinformációk – Tengeri Kincsek
 

Ár: 300 Ft
Főnyeremény: 10 000 000 Ft
Nyerési esély: 1: 3,30
Kibocsátott darabszám: 5 millió darab sorozatonként
Sorozat: 0001

A játék lényege:
 

A választható kaparóeszközök segítségével távolítsa el az „Ön szimbólumai” játékmező virtuális fedőrétegét! A „Mutasd!” gombra kattintva is eltávolíthatja a virtuális fedőréteget, így azonnal láthatóvá válik a virtuálisan lekapart e-sorsjegy képe!

Jelölje be a négyzethálóban az „Ön szimbólumai” virtuális fedőréteg alatt található 12 szimbólumnak megfelelő szimbólumokat a fedőréteg virtuális eltávolításával! Ha a négyzethálóban bármely sorban, oszlopban vagy leghosszabb (5 szimbólumból álló) átlókban szereplő összes szimbólum hiánytalanul megtalálható az „Ön szimbólumai” között, Ön nyert! Nyereménye az ehhez a sorhoz, oszlophoz vagy átlóhoz tartozó nyereményösszeg.

Amennyiben a négyzethálóban nem található olyan sor, oszlop vagy leghosszabb (5 szimbólumból álló) átló, amely kizárólag olyan szimbólumokat tartalmaz, amelyek az „Ön szimbólumai” játékmezőkben megtalálhatóak, Ön nem nyert.

A nyeremények után SZJA fizetési kötelezettség nincs.

A nyeremények átvétele:

300, 500, 800, 1 000, 1 500, 2 000, 5 000, 6 500, 50 000 és 100 000 forintos nyeremények a játékos nyereményegyenlegén automatikusan jóváírásra kerülnek, ezt követően kifizetett nyereménynek számítanak. A nyereményekhez a teljes regisztrációval rendelkező játékosok a regisztrációkor megadott vagy később módosított bankszámlaszámra történő utalással juthatnak hozzá.

Nagynyeremények esetén a nyereményigénylés érdekében a honlapon kitöltött nyereményigénylési lapot továbbra is az alábbiak szerint kell benyújtani:

Az 500 000, 1 000 000 és 10 000 000 forintos nagy összegű nyereményeket az SzZrt. a nyertes játékos által megadott Magyarországon működő bank bankfiókjában nyitott forint alapú lakossági bankszámlára való átutalással teljesíti.
Nyereményigénylés: kizárólag az SzZrt. saját üzemeltetésű értékesítőhelyein kezdeményezhető.

Nagynyeremény esetén a nyereményigénylés benyújtásának jogvesztő határideje az e-sorsjegy megvásárlásától számított 90. nap. A nyeremény a nyereményigénylést követő 30 napon belül kerül átutalásra.

A szerencsejátékban 18 éven aluli személyek nem vehetnek részt.

További részletekről a Részvételi Szabályzat rendelkezik.

Szerencsejáték Zrt.
1015 Budapest, Csalogány u. 30-32.
www.szerencsejatek.hu