Fogadási határidő:

vasárnap 14:30

Heti várható főnyeremény:

2,09 milliárd Ft

Korábbi nyerőszámok - 49. hét - december 8. (vasárnap)
  • 2
  • 12
  • 15
  • 18
  • 19
  • 45

A Hatoslottó játékban 45 számból kell 6-ot kiválasztani. A cél az, hogy minél többet eltalálj a hetente sorsolt 6 nyerőszám közül. Ez akkor jár pénznyereménnyel, ha legalább 3 találatod van egy mezőn, a főnyereményt a 6 találat jelenti.

Játszható kézi és gépi formában, illetve kérhetsz gyorstippet és véletlenszerű számokat ajánl rendszerünk. Szelvényedet feladhatod 1 vagy 5 hétre is. Egyhetes játéktípus esetén csak a soron következő sorsolásra, öthetes játék esetén a következő 5 sorsolásra lesz érvényes a játékod. 

Kombinációs játékban több számot is megadhatsz, mint amennyi egy alapjátékban megjátszható. Ebben az esetben fix és kombinációs számokat kell megjelölnöd. A kombinációk mindegyikében szerepelni fognak a választott fix számok, a fennmaradó helyeken pedig a kombinációs számok szerepelnek az összes lehetséges módon. 

Egy alapjáték ára: 250Ft
A fizetendő összeg: 250 Ft szorozva alapjátékok számával szorozva a hetek számával.

Ha például két számmezőt szeretne kitölteni és a számokat 5 héten keresztül küldené játékba, akkor az ár: 250 Ft x 2 x 5 = 2 500 Ft.)

A kombinációs játék részvételi díja az alapjátékok számának és az alapdíjnak a szorzata.

A kombinációs tábláért kattints ide.

A Hatoslottó élő sorsolása vasárnaponként látható az RTL Klubon, 15:50-től. Az élő adásba bárki jelentkezhet számhúzónak, aki teljesíti a pályázatra vonatkozó feltételeket.

Az interneten vagy telefonon beérkezett érvényes pályázatok közül az elősorsoláson 5 számhúzó-jelölt kerül kisorsolásra. Pályázatod kisorsolása esetén írásban vagy telefonon értesítünk, hogy lehetőséget kaptál a Hatoslottó élő televíziós sorsolásában való részvételre. A kisorsolt számhúzó-jelöltek közül a helyszínen dől el, hogy ki lesz a műsor 3 számhúzója és kik a tartalék játékosok. Az elősorsoláson kisorsolt játékosok (számhúzó-jelöltek) alapnyereménye 30.000 Ft. Ezen felül az a számhúzó, aki a heti számsorsoláson a legnagyobb nyerőszámot húzta ki, az adott legnagyobb kisorsolt Hatoslottó nyerőszám hatezerszeres összegét is megnyeri.

Szeretnél számhúzónak jelentkezni? Itt megteheted!

A Hatoslottó nyereményeinek nagysága attól függ, hogy:

  • hány alapjáték érkezett be az adott sorsolásra,
  • van-e az előző játékhétről halmozódó nyeremény, és
  • hány nyertes van az egyes nyerőosztályokban, vagyis a kisorsolt 6 szám közül hány játékos találta el mind a 6 számot, illetve hányan értek el 5, 4 vagy 3 találatot.
Nyerési esélyek
6 találat 1 : 8 145 060
5 találat 1 : 34 808
4 találat 1 : 733
3 találat 1 : 45

Vagyis 1 : 42 annak az esélye, hogy a Hatoslottó játékban valamilyen nyereményt érsz el.

A nyereményekre fordítandó összeg felosztása
6 találat 47 %
5 találat 9 %
4 találat 9%
3 találat 35 %

Amennyiben senkinek sem sikerül helyesen megtippelnie mind a 6 kisorsolt számot, a telitalálatért járó nyeremény hozzáadódik a következő heti nyeremény összegéhez. Ez a halmozódás legfeljebb 1 évig tarthat. Ha az utolsó sorsoláson sincs telitalálatos szelvény, akkor a főnyereményt a részvételi szabályzat alapján felosztjuk a többi nyertes között. Fontos: nem csupán a Jackpot, vagyis a telitalálat nyereménye halmozódik, hanem a 3, 4 és 5 találatoké is.

Játéklegek