Fogadási határidő:

vasárnap 14:30

Heti várható főnyeremény:

135 millió Ft

Korábbi nyerőszámok - 32. hét - augusztus 12. (vasárnap)
  • 3
  • 12
  • 17
  • 40
  • 42
  • 43

Hatoslottó játékleírás

A játékról röviden

A Hatoslottó játékban 45 számból kell 6-ot kiválasztani. A cél az, hogy minél többet eltalálj a hetente sorsolt 6 nyerőszám közül. Ez akkor jár pénznyereménnyel, ha legalább 3 találatod van egy mezőn, a főnyereményt a 6 találat jelenti.

Játszható kézi és gépi formában, illetve kérhetsz gyorstippet és véletlenszerű számokat ajánl rendszerünk. Szelvényedet feladhatod 1 vagy 5 hétre is. Egyhetes játéktípus esetén csak a soron következő sorsolásra, öthetes játék esetén a következő 5 sorsolásra lesz érvényes a játékod. 

Kombinációs játékban több számot is megadhatsz, mint amennyi egy alapjátékban megjátszható.Ebben az esetben fix és kombinációs számokat kell megjelölnöd.  A kombinációk mindegyikében szerepelni fognak a választott fix számok, a fennmaradó helyeken pedig a kombinációs számok szerepelnek az összes lehetséges módon. 


Mennyibe kerül egy Hatoslottó játék?  

Egy alapjáték ára:   250Ft
A fizetendő összeg: 250 Ft x alapjátékok száma x hetek száma
(i) Ha például két számmezőt szeretne kitölteni és a számokat 5 héten keresztül küldené játékba, akkor az ár: 250 Ft x 2 x 5 = 2 500 Ft.)

A kombinációs játék részvételi díja az alapjátékok számának és az alapdíjnak a szorzata.

A kombinációs tábláért kattints ide.


Sorsolások

A Hatoslottó élő sorsolása vasárnaponként látható az RTL Klubon, 15:50-től. Az élő adásba bárki jelentkezhet számhúzónak, aki teljesíti a pályázatra vonatkozó feltételeket.

Szeretnél számhúzónak jelentkezni? Itt megteheted!


Nyeremények  

A Hatoslottó nyereményeinek nagysága attól függ, hogy:

  • hány alapjáték érkezett be az adott sorsolásra,
  • van-e az előző játékhétről halmozódó nyeremény, és
  • hány nyertes van az egyes nyerőosztályokban, vagyis a kisorsolt 6 szám közül hány játékos találta el mind a 6 számot, illetve hányan értek el 5, 4 vagy 3 találatot.

Halmozódás  

Amennyiben senkinek sem sikerül helyesen megtippelnie mind a 6 kisorsolt számot, a telitalálatért járó nyeremény hozzáadódik a következő heti nyeremény összegéhez. Ez a halmozódás legfeljebb 1 évig tarthat. Ha az utolsó sorsoláson sincs telitalálatos szelvény, akkor a főnyereményt a részvételi szabályzat alapján felosztjuk a többi nyertes között. Fontos: nem csupán a Jackpot, vagyis a telitalálat nyereménye halmozódik, hanem a 3, 4 és 5 találatoké is.


Nyerési esélyek
6 találat 1 : 8 145 060
5 találat 1 : 34 808
4 találat 1 : 733
3 találat 1 : 45

Vagyis 1 : 42 annak az esélye, hogy a Hatoslottó játékban valamilyen nyereményt érsz el.

A nyereményekre fordítandó összeg felosztása
6 találat 47 %
5 találat 9 %
4 találat 9%
3 találat 35 %

Játéklegek