Fogadási útmutató

Az itt összefoglalt információkkal szeretnénk megkönnyíteni e-sorsjegy vásárlásodat és játékodat. Jelenleg az alábbi e-sorsjegyekkel játszhatsz interneten keresztül.

E-sorsjegy vásárlást az „e-sorsjegy” menüpont alól, a kiválasztott e-sorsjegy játék oldalon kezdeményezheted. A „Megveszem” gombra kattintva, a fizetés után máris kezdheted az adott e-sorsjegyhez tartozó virtuális kaparófelület eltávolítását.

A belső egyenleg feltöltésére többféle lehetőséget is biztosítunk: bankkártya, bankszámlára történő utalás, Ügyfélkártya (Szerencsekártya), PayPal vagy MCOM fizetési mód. Egyenlegedet és nyereményeidet a Naplóban tudod nyomon követni.

Nyereményeidet a regisztrációd típusától és a nyeremény nagyságától függően bankszámlára történő utalással, illetve lottózói nyereményigényléssel veheted fel. A nyereményfelvételt a Naplóban, a „Nyereményfelvétel” menüponton keresztül kezdeményezheted. Az 599.999 Ft és az alatti nyeremények automatikusan jóváírásra kerülnek a belső egyenlegeden, amit a Naplóban tudsz megtekinteni. Ha 599.999 Ft feletti összeget nyersz, a lottózóink egyikében tudsz nyereményigénylést indítani. A részletes tudnivalókat megtalálod a ’Nyeremények felvétele’ menüpontban.

A Napló menüpont segítségével lehetőséged van a korábban megvásárolt e-sorsjegyed megtekintésére is maximum 180 napig visszamenőleg. Itt tetszőleges paraméterek alapján lekérdezhető a belső egyenleg alakulása, és a megvásárolt e-sorsjegyek listája. Természetesen bármikor lehetőséged van jelszavad módosítására vagy azonosítód letiltására is.

Sok szerencsét kívánunk!