{{itCtrl.ticket.name}}

Főnyeremény:

{{ itCtrl.ticket.win1 | textCurrency }}

{{itCtrl.ticket.win2}}

Ár: {{ itCtrl.ticket.price | textCurrency }}

Játékinformációk – Nyomkövető

 

Ár: 500 Ft
Főnyeremény: 25 000 000 Ft
Megjelenés: 2023. július 8. 
A 01-es és 02-es sorozat értékesítésének utolsó napja: 2024. április 21.
A 01-es és 02-es sorozat nyereménybeváltásának utolsó napja: 2024. július 20.
Nyerési esély: 1: 3,20
Kibocsátott darabszám: 5 millió darab sorozatonként
Sorozat: 01, 02, 03

A sorsjegyen 1+1 játék található.

A játékmezőket letakaró réteg ledörzsölése után állapítható meg, hogy a sorsjegy nyertes-e.

A főjátékban összesen 14+1 mező található. A „SZIMBÓLUMNYEREMÉNY” felirathoz vezető útvonal 14 mezőből áll, a +1 maga a „SZIMBÓLUMNYEREMÉNY” felirat alatt található mező. A 14+1 mezőből álló kaparófelület ledörzsölése után 3 egyforma szimbólumot vagy 3 azonos összeget kell találni ahhoz, hogy nyereményt érjen el a játékos. 3 egyforma szimbólum megtalálása esetén a játékos nyereménye a kaparófelület alatt található „SZIMBÓLUMNYEREMÉNY” felirat alatti – számmal és betűvel is kiírt – nyereményösszeg névértéke. 3 azonos összeg megtalálása esetén a játékos nyereménye a kaparófelület alatt található – számmal és betűvel is kiírt – nyereményösszeg névértéke.

Ha a játékos a kaparófelület alatt egyidejűleg 3 egyforma szimbólumot és 3 azonos összeget is talál, nyereménye a kaparófelület alatt található „SZIMBÓLUMNYEREMÉNY” felirat alatti – számmal és betűvel is kiírt – nyereményösszeg és a 3 azonos – számmal és betűvel is kiírt – nyereményösszeg névértékének összege.

A BÓNUSZJÁTÉKBAN a kaparófelület ledörzsölése után a játékosnak a „NYERŐSZÁM” felirat alatti játékmező által fedett számot kell megtalálnia az „ÖN SZÁMAI” felirat alatti számok 3 között. Minden számhoz tartozik egy – számmal és betűvel is kiírt – nyereményösszeg. Nyertes az a sorsjegy, amelyen a „NYERŐSZÁM” felirat alatti játékmező által fedett szám megegyezik az „ÖN SZÁMAI” felirat alatti számok közül bármelyikkel. A játékos nyereménye az ehhez a számhoz tartozó – számmal és betűvel is kiírt – nyereményösszeg névértéke.

Fentiek alapján nem nyertes a sorsjegy, amennyiben a játékos a kaparófelület alatt a fő játékban nem talál sem 3 egyforma szimbólumot, sem 3 azonos összeget, a BÓNUSZJÁTÉKBAN a „NYERŐSZÁM” felirat alatti szám nem egyezik meg a játékmező által fedett „ÖN SZÁMAI” közül bármelyikkel.