{{itCtrl.ticket.name}}

Főnyeremény:

{{ itCtrl.ticket.win1 | textCurrency }}

{{itCtrl.ticket.win2}}

Ár: {{ itCtrl.ticket.price | textCurrency }}

Játékinformációk – Heti Bónusz
 

Ár: 1 000 Ft
Főnyeremény: 50 000 000 Ft
Megjelenés: 2021. január 15.
A 03-as sorozat értékesítésének utolsó napja: 2024. március 10.
A 03-as sorozat nyereménybeváltásának utolsó napja: 2024. június 8.
Nyerési esély: 1: 3,11
Kibocsátott darabszám: 4 millió darab sorozatonként
Sorozat: 03

A sorsjegyen 4+1 játék található.

A játékmezőket letakaró réteg ledörzsölése után állapítható meg, hogy nyertes-e a sorsjegy.

Az első játékban a kaparófelület ledörzsölése után a játékosnak a „NYERŐ SZIMBÓLUMOK” felirat alatti játékmező által fedett szimbólumok valamelyikét kell megtalálnia az „ÖN SZIMBÓLUMAI” felirat alatti szimbólumok között. Minden szimbólumhoz tartozik egy – számmal és betűvel is kiírt – nyereményösszeg. Nyertes az a sorsjegy, amelyen a „NYERŐ SZIMBÓLUMOK” felirat alatti játékmező által fedett szimbólumok valamelyike megegyezik az „ÖN SZIMBÓLUMAI” felirat alatti szimbólumok közül bármelyikkel. A játékos nyereménye az ehhez a szimbólumhoz tartozó – számmal és betűvel is kiírt – nyereményösszeg névértéke. Ha a játékos az „ÖN SZIMBÓLUMAI” felirat alatti szimbólumok között megtalálja a „HÉT” szót, az alatta feltüntetett – számmal és betűvel is kiírt – nyereményösszeget nyeri!

A második játékban a kaparófelület ledörzsölése után egy sorban, oszlopban vagy a leghosszabb átlók valamelyikében 3 azonos számot kell találni ahhoz, hogy nyereményt érjen el a játékos. Ebben az esetben a játékos nyereménye a kaparófelület alatt található „Nyeremény” felirat alatti – számmal és betűvel is kiírt – nyereményösszeg névértéke.

A harmadik játékban a kaparófelület ledörzsölése után a játékosnak a P, É, N és Z betűk mindegyikét meg kell találnia ahhoz, hogy nyereményt érjen el. A P, É, N és Z betűk mindegyikének megtalálása esetén a játékos nyereménye a kaparófelület alatt található „Nyeremény” felirat melletti – számmal és betűvel is kiírt – nyereményösszeg névértéke.

A negyedik játékban a kaparófelület ledörzsölése után egy sorban 2 azonos számot kell találni ahhoz, hogy nyereményt érjen el a játékos. A kaparófelület alatt egy sorban 2 azonos szám megtalálása esetén a játékos nyereménye az adott sor mellett elhelyezkedő „Nyeremény” felirat alatti – számmal és betűvel is kiírt – nyereményösszeg névértéke.

A Bónuszjátékban a kaparófelület ledörzsölése után „7X” szimbólumot kell találni ahhoz, hogy a játékos a sorsjegyen elért összes nyereményét MEGHÉTSZEREZZE.

Fentiek alapján nem nyertes a sorsjegy, amennyiben a kaparófelület alatt az első játékban a „NYERŐ SZIMBÓLUMOK” felirat alatti szimbólumok egyike sem egyezik meg a játékmező által fedett „ÖN SZIMBÓLUMAI” közül bármelyikkel és az „ÖN SZIMBÓLUMAI” felirat alatti szimbólumok között nem található meg a „HÉT” szó, a második játékban a játékos nem talál egy sorban, oszlopban vagy a leghosszabb átlók valamelyikében 3 azonos számot, a harmadik játékban nem találja meg a P, É, N és Z betűk mindegyikét, a negyedik játékban nem talál egy sorban 2 azonos számot.